Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor kjøper du den beste Leather Motorcycle Jacket

Et skinn MC-jakke er et flott stykke av verneutstyr til å eie når det kommer til ridning. Jeg sier alltid, kle for ulykken, ikke turen. Det er massevis av lær motorsykkel jakker å velge mellom og det kan være forvirrende å finne den rette. Her er hva du skal se etter. Instruksjoner
en

First off, skinn er en stor skjold mot slitasje skader, bare pass på at skinn er tykk nok. Se etter et skinn motorsykkel jakke med skinn som er minst 1,2 mm tykkelse.
2

Et skinn motorsykkel jakke kan være veldig varmt til tider. Kontroller at lær motorsykkel jakke du er interessert i har ventilasjonshull eller vents. Du vil sette pris på dette i varmen av sommeren.
3

Kontroller at skinn MC-jakke har avtagbar rustning i rygg, bryst og skuldre. Hvis skinn MC-jakke ikke har rustning, så er det ikke verdt å komme. Din sikkerhet er viktigere enn utseende!
4

En flyttbar termisk liner er en flott funksjon for et skinn motorsykkel jakke å ha, dette vil gjøre det mer nyttig når det blir kaldt, og bare fjerne duken for våren og sommeren.
5

En annen fin funksjon å ha i en skinn motorsykkel jakke er noen form for midje justering for å holde vinden fra å kjøre rett opp midjen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106270.html

Previous:
Next:

motorsykler