Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Deler av en Harley

Harley-Davidson. Navnet alene maner bilder av frihet og den åpne veien. USAs største motorsykkel har eksistert siden William Harley og Davidson Brothers åpnet Harley-Davidson Motor Company i 1903. The Motor Company underskrift V-twin-drevne motorsykler har blitt et amerikansk ikon siden da. Motor

del for del, er motoren i hjertet og sjelen til en Harley-Davidson. Siden starten, har Harley-Davidson brukt en luftkjølt 45-graders vertikale tvilling sylinder motor. Signaturen motor design som benytter felles veivtappstørrelse å betjene begge sylindere støtstenger. Harley-Davidson-motorer har endret seg lite, gjennomgår bare syv revisjoner siden selskapets oppstart. Motortyper inkluderte Flathead, Knucklehead, Panhead, Shovelhead, Evolution og Twin Cam 88 motorer. Den syvende motor, kalt Revolution, er et avvik fra Harley-Davidsons originale design. The Revolution motoren er en væskekjølt, doble overliggende cam, 60-graders V-twin motor som ble utviklet av Harley-Davidsons Powertrain Engineering team og Porsche Engineering for VRSCA (V-Rod).

Tenning og Fuel Delivery

Gjennom årene har Harley-Davidson ansatt en rekke Tenningssystemene å starte sine motorsykler. Tidligere modeller brukes enten en poeng og kondensator eller en magnettenning typen system, med elektronisk tenning modulsystem som blir utstyrt på alle dagens modeller så langt tilbake som 1980. Fuel er levert via elektronisk bensininnsprøytning på alle Harley-Davidson modeller som i 2007, men tidligere modeller ansatt en sommerfugl-type forgasser som ble erstattet i 1989 av en Constant Velocity forgasseren basert på Mikuni CV forgasser design. Avgassene vanligvis utvist via en to i to eksosanlegg.
The Frame

Støtte dreiemoment produserer Harley-Davidson V-twin motor krever en sterk ramme, som varierer fra modell til modell familien. Selv om de fleste rammer er like, har hver modell små variasjoner som skiller dem. For eksempel, selv om det turnerer rammer bruke dobbel spiral-over luftfjæring i den bakre, lik den Dyna serie, er de bygget for å støtte den ekstra vekten av salveskene og kan skilles ved plasseringen av styre-hodet, som er forenfor forgaffelen forsamlingen. Softail rammer ikke bruker spiral-over suspensjon, i stedet stole på en skjult bakhjulsoppheng system for å opprettholde en stiv hale image samtidig som den gir komfort og ytelse.
Suspension

Harley -Davidson bruker et system som angir hvilken type fjæring som brukes av en modell ved motorsykkelens betegnelse. Betegnelsen FL er en kode for Touring linje, som benytter en bredere, med stor diameter teleskopiske gaffel med en modell FX betegner utstyrt med en gaffel med mindre diameter. For eksempel er Road King kjent som FLHR, mens mindre gafler brukes på Dyna Wide Glide (FXDWG) og Softail Deuce (FXSTD).
Tilbehør

Den ettermarkedet er fylt med en rekke tilbehør, skal enten kle opp en motorsykkel eller for å øke ytelsen. Drivstoffsystemer kan oppgraderes med tillegg av Screamin 'Eagle Race fueleren EFI-systemet, luftrensere og eksosanlegg. Spakene er ofte endret for komfort eller prestasjoner, enten til en høyere ape-hanger eller en lav luftmotstand stil styret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106451.html

Previous:
Next:

motorsykler