Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du en Ninja Motorsykkel drivstoff tank

Du får tilgang til motor, clutch, og mange andre deler på Kawasaki Ninja motorsykler, må du først fjerne gasstanken. Så, er det viktig å vite hvordan du effektivt gjøre dette. Prosessen er ganske enkel, ettersom motorsykkelens tanken er bare holdt på i et par forskjellige steder. En Ninjas gasstanken kan ganske enkelt fjernes i løpet av bare fem eller ti minutter. Du trenger
Standard pipenøkkel setPhillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Trekk motorsykkelen til en åpen, tilgjengelig sted og stå motorsykkelen opp på sitt senter stativ . Dersom motorsykkelen ikke har et senter stativ, bruke en fot stativ eller støtte den opp på annen måte. Bare sørg for at motorsykkelen er så sikker som mulig.
2

Finn motorsykkelens drivstoff ventil på venstre side av motorsykkelen, og slå til ventilen til "off"-innstillingen. Deretter trekker hver slange bortsett fra at slangen som fører mot gasstanken av ventilen. For å gjøre dette trykker slangeklemmene sammen, og skyver du bare slanger av. Ved å la denne ventilen koblet til gass tank slange, trenger du ikke å tømme tanken før du fjerner den.
3

Bruk en pipenøkkel eller stjerneskrutrekker (avhengig av hvilke bolter er benyttet) for å fjerne boltene som fester den fremre fairing til gasstanken. Dette bør bestå av to skruer på hver side av bensintanken.
4

Trekk kåpen fra hverandre, vekk fra gasstanken, være forsiktig så du ikke mister noen av bolt tetter mellom tanken og kåpen.
5

Løft forsiktig gasstanken opp av rammen og ut av kåpen. Igjen, vær forsiktig så du ikke mister bolt sel. Deretter stiller gasstanken på bakken, prøver å holde det så oppreist som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106366.html

Previous:
Next:

motorsykler