Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri en ATV gnistfanger

En viktig komponent i en All-Terrain Vehicle (ATV) eller dirt bike, er en gnistfanger eneste plikt forhindrer at maskinen avgir gnister eller flammer som kan skape en brann. Faktisk er disse små skjermede filtrene er så viktig, at National Wildfire Coordinating Group (NWCG) har satt strenge retningslinjer som må følges når du rir din ATV på offentlige stier. En av disse retningslinjene er å ha en ren gnistfanger. Mens en ren Arrester vil hindre flammene, vil det også forbedre ytelsen til din ATV ved å gi fri sikt for avgasser til å flyte. Du trenger
Torxnyckelsats eller socket set
Stikknøkkel
vernebriller
Arbeidshansker
Stålbørste
Rag eller håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Fjern lyddemperen fra ATV og fjern gnistfanger. De fleste gnistfangere er festet til innsiden av avgassutløpet ved et sett av skruer eller er sikret under lyddemperens endestykke. Ta av endestykket eller Arrester skruer, trekk deretter avleder ut av eksos utløp.
2

Sett på heavy-duty arbeidshansker og beskyttelsesbriller, og deretter fjerne eventuell sot og rusk fra det indre av avlederen med en stålbørste.
3

Vend gnistfanger over og rengjør utsiden av avleder med en stålbørste.
4

Inspiser gnist Arrester, på jakt etter eventuelle hull eller riper i skjermen. Hvis det er noen tegn på skade, må du bytte Arrester umiddelbart.
5

Sett gnistfanger i eksos utløp og erstatte endestykke, hvis det er én. Stram eventuelle oppbevaring skruene du fjernet tidligere.
6

Sett lyddemperen på ATV og tørk vekk eventuelle fingeravtrykk og olje fra lyddemperen med en ren klut eller håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106078.html

Previous:
Next:

motorsykler