Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytte batteri på motorsykler

Akkurat som med alle andre kjøretøy, vil tiden komme når batteriet må skiftes. Fremgangsmåten er enkel, men pass på å bruke riktig sikkerhetstiltak for å unngå skade. Plasseringen kan være litt vanskelig å finne, og uten noen tips kan virke vanskelig å fjerne. Instruksjoner
en

Åpne setet og se under det for batteriet tilgangspunkt. De fleste motorsykler har batteriet ligger under rytterens sete. Løfte setet vil la deg fjerne festestroppe og ta batteriet av saken holderen.
2

Undersøk batteriet for tegn på skade eller lekkasje. Over tid, kan batteriet lekke syre eller bygge opp en skorpe rundt polene som er krystallisert acid innskudd. Dette er etsende og kan skade hud og dersom fått i øynene vil føre til skader som kanskje ikke kan repareres.
3

Ta ut batteriet og koble fra ledningene. For å unngå gnister eller shorting batteriet mot rammen av motorsykkelen, fjerne den negative kabelen først. Sjokket av et batteri utladning kan forårsake alvorlige brannskader og i noen tilfeller føre til et hjerteinfarkt. Når du har fjernet den negative kabelen, og deretter fjerne den positive kabelen.
4

Ta av sensoren hvis motorsykkelen er utstyrt med en og erstatte det på samme gang du skifter batteri. Rengjør kontaktpunktene på kablene grundig for å fjerne opphopning av syre eller krystaller.
5

Bytt ut med det nye batteriet i nøyaktig motsatt rekkefølge som fjernes. Pass på når du kobler kablene for å koble den positive kabelen først og deretter den negative kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106159.html

Previous:
Next:

motorsykler