Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å hoppe starte en Bike

Hvis motorsykkelens batteriet er dødt, må du hoppe starte den før du kan dra på tur. Dette kan gjøres med hjelp fra en annen sykkel. Du trenger
Jumper kabler
Vis flere instruksjoner
en

Juster de to motorsykler nært nok slik at batteriene kan kobles med startkabler. Kople ut strømmen på sykkelen med arbeidstittelen batteri.
2

Finn plusspolen på batteriet på motorsykkel med dødt batteri. Den er merket med et plusstegn. Ta den røde enden av klemmen og legg den over denne terminalen.
3

Finn den negative terminalen på de døde batteripakken. Den er merket med et minustegn. Kople den svarte klemmen av startkabler her.
4

Place de klemmer på den andre enden av startkabler til terminalene på sykkel med arbeider batteriet. Den røde klemmen kobles til den positive terminalen og den svarte klemmen kobles til minuspolen.
5

starte opp sykkelen med arbeidstittelen batteriet og lar den gå på tomgang i flere minutter. Forsøk å starte motorsykkelen med dødt batteri. Hvis det har lykkes oppladet, bør den starte opp uten problem.
6

Fjern alle kabler fra begge syklene. La sykkelen med oppladet batteri for å kjøre en stund for å sikre at batteriet opprettholder tiltalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106337.html

Previous:
Next:

motorsykler