Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte gir på en motor sykkel

The Beach Boys vet hvor morsomt det er å skifte gir på en motor sykkel. De tar stor glede å synge om å skifte gir i sin sangen, "Lille Honda." Første gir er greit, men hvis du ikke kan skifte en motor sykkel i andre gear, kan du ikke gå raskere. Lære å skifte gir kommer med erfaring og krever litt dyktighet og koordinering. Du trenger
En DOT-godkjent hjelm
Øyevern
Beskyttelsesklær
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser skiftende mønster av motorsykkel . Antallet tannhjul skiller mellom motorsykler, men mønsteret er lik. Første gir er nede, og resten er opp.
2

Lukk gassen og dra i clutch hendelen helt inn før du girer ned til første gir. Feilaktig skiftende skader motoren, girkasse og drivverk av motorsykkel.
3

Lær å gjenkjenne engasjement punkt som du slipper clutch hendel. Det er på dette punktet overføring av kraften til bakhjulet gjenopptas. Åpne gassen litt for mer kraft og gradvis lette ut clutchen.
4

Up skifte til et høyere gir før turtallet på motoren (turtall) blir for høy. Lær forholdet mellom motor lyd og normal skiftepunktene. Hvis du mister kontroll over motor sykkel, trekke i clutch hendel og forsiktig bruke pausen.
5

Down skifte til et lavere gir før du føler motorsykkel lugging på lave turtall. Trekk i clutch hendel og gire ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106166.html

Previous:
Next:

motorsykler