Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan nyte Laconia Bike Week

Laconia Bike Week er en massiv motorsykkel rally med corporate sponsorer, leverandører og tusenvis av sykkelentusiaster som deltar. Arrangementet, som arrangeres årlig i Laconia, New Hampshire, girer opp for sin åttifemte år. Laconia Bike Week tilbyr en rekke aktiviteter og mange muligheter for tilkoblinger blant butikkeiere, leverandører, samlere, og alle typer mennesker som elsker å ri. Les videre for å lære hvordan du kan nyte Laconia Bike Week. Instruksjoner
en

Lagre datoen. Ifølge nettsiden, vil Laconia Bike Week 2008 holdes i New Hampshire fra 14 juni til 22 juni.
2

Nyt et lokalt hotell eller campingplass. Sjekk ut Lodging /Camping del av arrangementets hjemmeside for en omfattende liste over alternativer fra luksuriøse hotellrom til gruppe utleie og hytter. Bruke nettstedet til å skanne pris alternativer og minimum opphold krav til raskt å se hva som er best for deg.
3

delta i gruppe rides som Ride til Sky opp Mount Washington. Disse rides, som ble holdt i tidligere år, er beskrevet i 2006 utgaven av arrangementet magasin, som er tilgjengelig i PDF-format. Les deg opp på hva slags ruter syklister tar årlig rundt i Laconia området.
4

Utforsk New Hampshire. Mens du er oppe i Laconia, benytte anledningen til å se en del av "Live Free or Die" tilstand. Nettstedet lister sight-seeing muligheter, et brev fra guvernøren i 2006 magasinet snakker litt om turisme i New Hampshire. Ta en tur gjennom det unike landskapet til dette nordlige området.
5

Få suvenirer. Når den store begivenheten er over, ta hjem en påminnelse om dine dager der. Alle typer varer, inkludert hatter og vimpler er på salg i Lakonia. For dokumentasjon, få den offisielle DVD-pakken satt ut årlig, en gjennomgang av årets aktiviteter, eller abonnere på magasinet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106129.html

Previous:
Next:

motorsykler