Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sy Patches på en Leather Vest

Motorsyklister slitasje lær vester for mange forskjellige grunner. De tilbyr beskyttelse, varme og lommer til å bære ting i. Motorsyklister også bruke sin skinn vest for å vise de mange oppdateringene de akkumuleres. Disse oppdateringene kan annonsere hvor de har reist, events de har deltatt, priser de har fått eller enda en minnesmerke for en tapt venn. Motorsyklisten tar enten vesten og patch til en profesjonell butikk å bli sydd på, eller de kan gjøre det deres selv, hvis de har en symaskin. Patches kan sys på i løpet av minutter hvis du følger noen nyttige tips. Du trenger
symaskin utstyrt med en kraftig nål
tråden for å matche patch trim
Scotch tape
Vis flere instruksjoner
en

Lay skinn vest ut på et flatt underlag og velge hvor du vil plassere plasteret. Unngå søm områder og lommer da disse er vanskeligere å sy inn i eller gjennom. Hvis du har flere lapper å sy på en gang, lå dem alle ut til du er fornøyd med ordningen.
2

Bruk teip for å holde plasteret på plass. Rull en liten stykke teip inn i en sirkel med den klebrige siden ut. Flate båndet ut og feste den til patch og deretter til vesten. Du kan bruke dobbeltsidig tape hvis du har det. Ikke prøv å bruke rette pinner, da dette kan skade skinnet vest.
3

Still inn symaskinen opp med fargen på tråden som matcher trim tråden rundt patch. Fyll en spole med matchende tråden og sett den inn i maskinens spolehuset.
4

Juster sømmen på symaskinen. Du kan bruke en rett søm og sy rett innenfor den ytre trim tråden på lappen, eller du kan velge å bruke en sikksakksøm å sy over den ytre trim tråd av plasteret og inn i vesten.
5

Pass på at du bruker en heavy duty typen nål i symaskinen. Symaskinnåler er enten fargekodet eller tallmerket å hjelpe deg å velge en nål. Et større antall på p betyr at det er en tyngre nål designet for å sy tyngre stoffer.
6

Place vesten med tapet på lappen under symaskin foten feed. Jobbe sakte og jevnt rundt lappen i enten en rettsøm eller en liten sikksakk. Endre tråden til riktig farge for hver patch. Trim alle løse endene av tråden når du er ferdig med å sy lapper på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106266.html

Previous:
Next:

motorsykler