Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe de beste Motorcycle Boots på Best pris

Dessverre motorsykkel støvler er minst vurderes stykke verneutstyr det nye, eller selv erfarne motorsykkel rider slites. Ofte motorsykkel riding støvler er en ettertanke, jeg har selv sett noen ryttere slitasje joggesko! Jeg sier alltid kjole for ulykken, ikke for turen. Et par gode motorsykkel støvler kan beskytte deg og være komfortabel. Her er noen ting å se etter når du kjøper et par nye motorsykkel støvler. Instruksjoner
en

Bestem deg for hvilken type menn motorsykkel støvel. Du har standard, racing støvler, støvletter og til og med shoes.Standard motorsykkel støvler gå over ankelen og blir ofte forsterket. De gir også beskyttelse mot varmen fra eksos. Du kan bruke disse lett utenfor bike.Race støvler på den annen side er laget spesielt for racing og er vanskelig å gå, er de tungt pansrede over virkningen areas.Short støvler er nettopp det, kort, de gir mindre beskyttelse mot varmen fra eksos men er behagelig å ha på seg de bikeMotorcycle sko er forsterket, men gir liten beskyttelse og forsterkning. De er komfortable, men ikke den beste motorsykkel riding boots der ute.
2

Velg et par motorsykkel ridestøvler som har god ankel beskyttelse, gjerne forsterket. God solid ankel beskyttelse kan gi deg tillit, og ekstra styrke i tilfelle sykkelen begynner å tippe på veien.
3

Noen motorsykkel støvler har Shifter pads, hvis du trenger dette er det en stor funksjon å ha. Få et par motorsykkel støvler med forsterkede Shifter pads, vil de være mer komfortabel og varer lenger.
4

Kontroller at leges og såle er topp kvalitet og forsterket. En god heal vil gi deg stabilitet og grep i all slags vær, en viktig faktor når du kommer til et stopp i regnet, eller over olje.
5

Motorsykkel støvler bør gjøre av lær, for ekstra pust evne Noen menn motorsykkel støvler har ventilasjonskanaler områder laget av Gortex. Tenk godt ventilerte motorsykkel ridestøvler for sommermånedene.
6

Kontroller at influensområdet er pansret. God kvalitet motorsykkel ridestøvler har Kevlar inserts rundt ankelen, helbrede og kalv. Jeg kan ikke understreke nok viktigheten av riktig beskyttelse, tross alt, det er derfor du får et par motorsykkel ridestøvler.
7

Ofte oversett, men definitivt bør vurderes er lukkemekanismen , er det borrelås, glidelås, stropper eller blonder? God kvalitet motorsykkel støvler vil ha et system for å holde løst materiale borte fra bevegelige deler.
8

Uten tvil velge motorsykkel støvler som er vanntett. Det er mye mer moro å ri når føttene er tørre og godt beskyttet av et flott par motorsykkel ridestøvler.
9

Når du er klar til å kjøpe et flott par menn motorsykkel støvler jeg hadde foreslå en kjøpmann. De vil vise alle de viktige statistikk over de to motorsykkel støvler du er interessert i, og hvis de er et anerkjent selskap som NewEnough.com eller LeatherUp de vil tillate deg å bytte dem for en annen par motorsykkel ridestøvler hvis de ikke passer perfekt.
10

Husk å lese motorsykkel støvel vurderinger også, alle sko føler stor i butikken, men hva med etter en time på veien. Les motorsykkel støvel vurderinger for å se hva andre sier om menns motorsykkel støvel du vurderer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106265.html

Previous:
Next:

motorsykler