Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Harley Davidson Saddlebags

Harley Davidson er en av de mest kjente motorsykkel produserer på markedet i dag. De har vært produksjon motorsykkel og motorsykkel tilbehør for godt over hundre år. Mange av tilbehør som Harley Davidson gjør er enkelt for selv den mest uerfarne motorsykkel eieren å installere hjemme. Du trenger
Saddle bag satt
Elektrisk drill
skrutrekker
Ratchet sett
Målebånd
Saks
Vis flere instruksjoner
1

Bestem hva slags salveskene du skal installere på motorsykkelen. Saddlebags kommer i harde og myke stiler, med hvert installert i utgangspunktet på samme måte. Hard poser tendens til å tilby mer sikkerhet for dine elementer, men er litt på den klumpete side, mens myke poser som tilbyr litt mer fleksibilitet.
2

Kontroller at fender bolt området er rent og preparert for installasjon av dine salveskene. Både harde og myke salveskene på Harley Davidsons er installert over fender bolt området på baksiden av motorsykkelen, så rydde dette området av rusk og skitt vil holde den fri for riper og flekker.
3 < p> Installer eventuelle avstandsstykker eller løfte braketter før du prøver og plassere kofferten på Harley Davidson. Disse avstandsstykker vil holde deg poser fra hviler mot dine eksosrør og vil unngå skader på motorsykkelen og til poser selv. Sørg for at de er installert tett og spredt skikkelig før montering kofferten.
4

Åpne salen bag emballasje og legge ut den medfølgende hardware. Maskinvaren vil være nødvendig å riktig montere salveskene til fendere, så pass på at du ikke mister det. Hvis saltaske kommer med en fender monteringsbrakett, installere det langs fender før du fortsetter. Denne braketten skal brukes til å holde og stabilisere salveskene, så det er viktig at det er riktig strammet og installert.
5

Hold saltaske opp til fender og juster skruehullene i salen bag med bolten området på fender. Din saltaske vil ha montering hull i siden av posen som vil justere med festebrakett. Plasser en av boltene i hullet og stram til å holde den på. Sett den gjenværende bolten på plass og stram dem begge godt når de er riktig justert.
6

Gjenta denne prosessen med de resterende saltaske. Posene skal justere jevnt og festes rett for å unngå eventuelle ubalanser eller skiftende mens motorsykkelen er i bevegelse. Prøv og vrikke eller flytte posene for å være sikker på at boltene er stramme nok til å hindre bevegelse.
7

Ta Harley Davidson for en kort tur. Stoppe og sjekke montering på salveskene og se på bolter. Pass på at ingenting har flyttet i løpet av turen, og at alle beslag er fortsatt stramt. Med bare litt innsats, vil dine nye salveskene gjøre din Harley Davidson misunnelse av nabolaget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106195.html

Previous:
Next:

motorsykler