Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel dekkdimensjoner Forklart

To koding systemer brukes i USA til størrelse motorsykkeldekk. Man benytter tallene for å uttrykke den dekkdimensjon, den andre bruker en kombinasjon av tall og bokstaver. Begge systemer kan imidlertid legge bokstaver til størrelsen for å gi annen informasjon om et dekk. Hvor du skal lete

Se på sideveggen for dekkdimensjon. Eksempler på dekkdimensjoner er 130/90 16 og MT90 16.
Rim Size

Alle dekk størrelser ende med diameter, i inches, av felgen som går med det dekket. Dekk med størrelsene 130/90 16 og MT90 16 ville begge passe en 16-tommers felg.
Aspect Ratio

Dekkets høyde delt på bredden, eller "aspect ratio", er nummeret før den felgstørrelse i begge dekk dimensjonering systemer. På en 130/90 16 og en MT90 16 dekk, er størrelsesforholdet 90, noe som betyr at høyden på dekket er 90 prosent av bredden.
Metric Dimensjonering

En alt-tall dekkdimensjon som 130/90 16 betyr at dekket er 130mm bredt på en 16-tommers felg med et sideforhold på 90. Denne metoden kalles "metrisk", selv om felgstørrelse er i inches. Noen dekk vise bredde i inches og uten størrelsesforholdet --- for eksempel 5,00 --- 16 for et dekk 5 inches bred på en 16-tommers felg (med bindestrek viser at dekket er skjevhet-ply konstruksjon).

tall og bokstaver

I eldre "alfanumerisk" sizing system, et brev til venstre for størrelsesforholdet angir dekkets bredde. For eksempel på et dekk med størrelsene MT90 16, betyr T dekket er 130mm bred. Det andre brevet er den som teller --- de alle starter med M, for "motorsykkel".
Andre Letters

Husk, brev til venstre for sideforhold viser dekkets bredde i det alfanumeriske dimensjonering system. Letters som viser seg andre steder i begge dekk liming vis hastighet vurdering og konstruksjon av dekket, for eksempel, betyr R eller B dekket er radiale eller belte-skjevhet konstruksjon, og Q, S, T, U, H, V, W , Y og Z angir maksimal hastighet dekket kan håndtere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106389.html

Previous:
Next:

motorsykler