Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en ATV Seat

Hvis du elsker riding ATV, men du ikke elsker måten setet er dratt fra for mye moro og støyende slitasje, er det tid for en erstatning. Kanskje skummet har fått flatt og hardt, også, og ikke gjør en god jobb på demping deg over humper og ulendt terreng. Når du går å erstatte ATV sete, er du faktisk ikke erstatte setet mekanisme, bare skum og setetrekket. Det er en rask jobb, og du vil være tilbake til riding komfortabelt på et blunk. Du trenger
1/4 tommers stifter
Staple pistol
flat skrutrekker
New skum sete
New dekselet
Hårføner eller solskinn
Show More Instruksjoner
en

Bestill erstatning setetrekk og skum for din merkevare av ATV (se Resources nedenfor).
2

Plasser den nye setetrekk i solen for å varme den opp . Dette vil hjelpe til med å strekke det når det gjelder tid til å sette den på plass. Bruk en hårføner er det ingen sol når du planlegger å bytte ut dekselet.
3

Fjern det gamle dekselet på ATV sete ved hjelp av en flat skrutrekker for å ta ut stiftene.

4

Fjern det gamle setet skum. Det skal komme ut lett. Plasser ny skum i setebunnen, som skal passe til de nøyaktige størrelsen og formen av kjelen.
5

Sett dekselet over fronten av setet og stoffet strekkes for å dekke baksiden av setet . Begynn stifting, bare legge noen stifter på forsiden, og kontrollerer at setetrekket forblir sentrert. Trekk dekselet stramt over ryggen på setet og legge noen stifter der. Pass på at det ikke er rynker i trekket. Trekk sidene ned og legge noen stifter å sikre sidene. Nå kan du stifte alle områder i mellom, er forsiktig med å trekke dekselet stram før stifting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106243.html

Previous:
Next:

motorsykler