Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorsykkel Seter

Motorsykkel seter er en av de viktigste delene av sykkelen din - du kan ikke ri en uten. Du kan sette nesten alle typer sete på en cruiser: en som passer din stil av ridning og komfort nivå og en som utfyller din sykkel stil. Du kan også tilpasse sport sykkel seter til ridning preferanser til en viss grad, velger skinn, syntetisk eller tre og metall seter formet nesten allikevel du liker. Historie

Motorsykkel seter har kommet en lang vei, spesielt i form av opsjoner. De pleide å være enkle metall panner og for kvele en utstoppet lær på utsiden. Som plast og syntetisk kom i bruk utvendig endret til å være mer værbestandig og brukervennlig. Men mange mennesker fortsatt foretrekker en ekte skinn sete. I dag kan du velge fra egendefinerte piggdekk skinnseter og nylon og syntetisk skinn seter i en rekke farger
Betydning

setet på en motorsykkel påvirker to ting:. Komfort og ytelse. Et godt sete på en sport sykkel kan forbedre luftmotstanden eller gi deg en ekstra bit av komfort for strammere bøyer eller lengre ritt. Din Setet kan også avsløre din personlighet. Dekorer ditt sete med grafikk, eksotisk skinn eller dyreskinn, eller til diamant pigger og slå en kjedelig sykkel til noe som er gøy å kjøre og å se på.
Typer

De vanligste typer seter er nylon med fjærer og skum for pute. De er billige å produsere, gi en enkel, komfortabel kjøring og kan rengjøres og vedlikeholdes med en klut og hverdagslige rengjøringsmidler. Dyrere setene har skreddersydde skinnseter som involverer en tøff, kuskinn eller sadel lær på utsiden klinket til et metall sete pan. Dette er mest vanlig på kryssere og landeveissykler. Sport sykler vanligvis har en lang sete som flyter rundt sykkel ramme for å gi ekstra padding til din indre lår, eller svært liten "salen" som seter som er formet som en sykkel sete. Hver kan være laget av lær eller syntetiske materialer.
Egenskaper

Et godt sete matcher rytteren. Hvis du prøver å oppnå resultater, en mindre sete som bare gir deg et sted å sitte med nok utvalg av bevegelse er perfekt. Setet bør ha nok pute til å tillate deg å holde deg på sykkelen i tøffe svinger uten å skli av. Spankulerte skinn som griper din favoritt riding dress er et godt alternativ. Andre tilpassede seter har en skålformet sete pan, piggdekk lær eller pels og pregede eller farget grafikk. Setene kan også omfatte plass til passasjerer og rygg pauser, samt rom for sal vesker og annet tilbehør som hjelm holdere.
Expert Insight
p Hvis du skal å få en tilpasset sete laget, er det best å gå med en profesjonell som har vært i bransjen i lang tid. Å gjøre et sete innebærer ferdigheter i å forme og skjæring av metall for setet pan, samt polstring pannen i huden av ditt valg. Preging eller døende utsiden for å legge til grafikk innebærer et helt annet sett av ferdigheter. Velg en tilpasset sete maker som kan vise deg eksempler på hans arbeid og hvordan det er gjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106242.html

Previous:
Next:

motorsykler