Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorcycle Safety Klær

Det finnes mange typer og stiler av motorsykkelen verneutstyr. Den type sikkerhet klær en motorsyklist velger avhenger av hans kjørestil. Det er sikkerhet klær for casual ryttere, skitt sykkel ryttere og motorsykkel syklistene. Hver type sikkerhet klær er utformet og rettet for å beskytte rytteren fra elementene. Historie

Gjennom 1920-tallet, lånte tidlig motorsykkel ryttere stiler av flygere og militær-type jakker. Disse ble kort bortkastet og glidelås i front for å ha råd til en varm og komfortabel jakke. Disse jakkene også beskyttet rytteren fra elementene.

Ettersom årene utviklet seg, så gjorde stilen på motorsykkel slitasje. Marlon Brando innført en stil slitt i filmen "The Wild One" og motorsyklister tilpasset det som standard slitasje for beskyttelse, komfort og stil. Skinn ble den vanligste slitasje på grunn av sin holdbarhet.
Typer

dag er det mange forskjellige typer motorsykkel verneutstyr. Vi har nå gaten motorsykler, asfalt racing motorsykler og skitt racing motorsykler. Skinnjakker, chaps og hansker er standard verneklær for casual street kjører motorsykler.

Hardt skall verneklær er rettet mot racing motorsyklister. Hard plast shin vakter, brystet rustning og albue pads utgjør kunden kjole av motorsykkel racer. Standard for alle typer ridning er tøffe lærstøvler, hansker og hjelmer.
Funksjon

Leather bære tjener det formål å beskytte rytteren fra været, holde ham varm, og legger til en tøff lag mellom motorsyklist og vegens overflate når han er involvert i en krasj.

hardere kroppen rustning beskyttelse slitt av syklistene tjener til å beskytte kroppen ved høye hastigheter. Shin vakter beskytte i harde svinger. Brystet rustning vil beskytte rytteren fra virkningen av å treffe styret i en ulykke.
Betydning
p Det er viktig at motorsyklister bruke riktig sikkerhetsutstyr som er rettet til den type motorsykkel riding de er involvert i. sikkerhetsutstyr er utformet for å beskytte rytteren fra skade eller alvorlig skade. Racing, eller skitt sykkel riding er langt mer farlig, så rytteren må bruke tyngre verneutstyr som kroppen rustning typer.
Fordeler
p Det er mange fordeler med å iført riktig verneutstyr på en motorsykkel. Street ryttere vil nyte turen mye mer når de er beskyttet mot elementene. Syklistene og dirt bike ryttere beskytter seg mot eventuelle skader, mens du nyter sin idrett. Riktig sikkerhet klær vil minske skadene etter en krasj. Det kan være forskjellen mellom å gå bort, eller tilbringe tid på et sykehus.
Størrelse

All motorsykkel sikkerhet klær kommer i en rekke størrelser. Som ryttere har blitt yngre og mindre, har selskapene begynt å levere klær og utstyr til å passe dem. Størrelser kan bli funnet å passe enhver alder, høyde eller vekt. Det er ingen grunn den minste til den største motorsykkel rider bør ikke bli utrustet i riktig beskyttende verneutstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106236.html

Previous:
Next:

motorsykler