Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta av en Goldwing motorsykkel Seat

Hver motorsykkel rytter bør ha en grunnleggende sett med vedlikehold ferdigheter som inkluderer oljeskift og sette dekktrykk. For de fleste Goldwing eiere, er det første ferdighet å lære fjerningen av den massive Honda førersetet. Selv om det ikke kan virke som en del av en normal rutine, mange av Goldwing elektriske komponenter, for eksempel sikringer og batteri, ligge under setet. Faktisk, å kunne fjerne setet blir kritisk når ytterligere modifikasjoner er gjort. Ikke bli skremt av størrelsen på sykkelen; fjerne setet er mye enklere enn det ser ut. Du trenger
Allen socket satt
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne det bakre oppbevaringsrommet og finn Allen hodet bolter som fester passasjer ryggstøtte. Fjern boltene med en pipenøkkel og dra ryggen vekk fra setet.
2

Place hånden under den midtre delen av setet og løft den oppover litt for å hjelpe deg å finne setet bolter. Disse bolter er funnet langs sidene av setet langs rammen. Fjern boltene og plast foringer som fester setet til rammen.
3

tak passasjeren enden av setet og løft oppover litt og trekk setet mot baksiden av motorsykkelen. Dette vil løsne klipsene på forsiden av setet fra fangsten kategorien på rammen.
4

Koble eventuelle ledninger som kan kobles til setet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106106.html

Previous:
Next:

motorsykler