Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en ATV for Brake Lights

Selv om all-terreng kjøretøy er ment å brukes off-road, visse stater og fylker tillate riktig utstyrt ATV for å bli operert på offentlig vei. Bremselys, en viktig komponent i å konvertere en ATV for gatebruk, blir brukt til å advare andre bilister intensjonsavtaler for å bremse eller stoppe. Men noen produsenter utstyre sine ATV med tre-leder baklysene som kan fungere som en løpende lys og bremselys. Heldigvis, kan ledningene i et nytt lys oppsett være relativt enkelt med riktige forberedelser. Du trenger:
Tre-leder baklys
Inline brems slår
loddebolt og fluks
T-tap elektriske kontakten
Zip bånd
Vis flere instruksjoner

en

Ta en titt på din ATV baklys ledninger. Baklys må ha tre ledninger for at den skal fungere som en brems lys. Hver ledning vil kontrollere en egen fasett av brems /baklys kombinasjon, en ledning vil operere "dim" baklys, vil den andre ledningen drive "lyse" brems lys, og den tredje vil fungere som en jordledning for det lys. Hvis ATV bare har to ledninger, eller ikke har et baklys i det hele tatt, må du kjøpe en tre-leder baklys.
2

kjøpe og installere en innebygd trykk-opererte bremsebryter på din ATV bremsesystemet. Disse bryterne erstatte "banjo" bolter som forbinder dine bremseslanger til master sylindere og slå på bremselyset på når bremsehendelen eller pedal er trukket inn
3

måle mengden av ledningen vil du trenger ved hjelp av streng. Kjør strengen fra front brems bryteren sin første fører til baklys er "dim" tråd (tråd A). Deretter måler du avstanden fra fronten bremseknappen nest føre til bakbremsen bryter sin første bly (ledning B). Til slutt, måle avstanden fra bakbremsen bryterens sekunders ledelse til baklys er "lyse" ledningen (ledning C). Kutt ledningen til lengder som trengs hjelp av en wire cutter.
4

Lodd frambremsen bryter sin fører til ledninger A og B. Kjør ledningene gjennom styret og ramme, ruting ledning A til baklys og ledning B til bakbremsen bryteren.
5

Lodd bakbremsen bryter sin første fører til wire B. Lödtråd C til sekunders ledelse på bakbremsen bryteren og trekke kabelen gjennom rammen til baklys. På dette punktet, ledninger A og C vil møte på baklys.
6

Finn ATV fabrikk-levert baklys ledningsnettet og kuttet kontakten av med avbitertang. Lodde baklys er "dim" wire og jordledningen til tilsvarende ledninger på selen. Loddetinn wire C til baklys er "lyse" wire.
7

Splice ledning A inn i baklys er "dim" ledning ved hjelp av en T-krankobling. Dette vil sikre at bremselys fungerer bare når tenningen er på.
8

Slå ATV tenningsbryteren til "ON" posisjon og sjekk at baklys er på. Trekk i front bremsehendelen og sjekk baklys. Den lysere bremselys skal lyse umiddelbart. Slipp spaken og trykk på bakre bremsepedalen. Bremsen lys skal lyse igjen.
9

Slå av tenningen og fest eventuelle løse ledninger til ATV rammen med zip bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106105.html

Previous:
Next:

motorsykler