Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorsykkel Tilhengere

Hvis du har en motorsykkel for rekreasjonsformål i tillegg til din bil eller lastebil, vil du sannsynligvis bli å se på måter å transportere denne sekundære bilen når den ikke er i bruk. Motorsykkel tilhengere kan komme i form av plattformer for å bli lastet opp på en lastebil seng eller spent trailere som kan slepes bak en bil. Når de bestemmer seg motorsykkel trailer alternativer, alltid holde sikkerheten i tankene. Identifikasjon

Motorsykkel trailere brukes til å transportere motorsykler trygt når den ikke er i bruk. Noen motorsykkel tilhengere kan trekkes av motorsykkelen for ekstra lagringsplass. Disse trailere kommer i ulike størrelser og stiler, avhengig av sykkel, eller i tilfelle av en trailer som tauer varer bak en motorsykkel, hva sykkelen er utstyrt for å hale.
Typer

p Med noen motorsykkel tilhengere, du bare laste sykkelen på hengeren og deretter laste tilhengeren på sengen av en pickup lastebil. Noen motorsykkel trailer stiler lar deg hekte tilhengeren opp direkte til baksiden av lastebilen, slik at sykkelen kan bli hekta og transporteres på utsiden av bilen. Dette er et godt alternativ for lastebiler som ikke har en seng. Et annet alternativ for SUVer og andre lastebiler som ikke har en seng er en hjul trailer som kan være hitched til back.To hale varer bak sykkelen, diverse last trailer enheter er tilgjengelig som kan være hitched til baksiden av sykkelen. Disse last motorsykkel tilhengere er vanligvis utstyrt for å holde så mye som 100-200 kg., Avhengig av motorsykkelen.
Cost

Kostnaden for motorsykkel trailere avhenger av hvilken type trailer du ønsker å kjøpe og hvor du kjøper den. Tre trailere er generelt billigere, mens trailere som er laget av metall er mer kostbare. En ett-rail trailer er dyrere enn en to-rail trailer siden de to-rail versjonen kan transportere to sykler på once.There er også motorsykkel trailere som er omgitt av en full bur for ekstra beskyttelse. Disse trailere er tryggere, men også noen ganger dyrere i forhold til små, åpne tilhengere. Du må virkelig shoppe rundt, ettersom prisene for motorsykkel tilhengere varierer enormt fra forhandler til forhandler (se Resources nedenfor).
Warning

Husk at når du stikk en motorsykkel til ditt kjøretøy for transport, må du ha de rette kontaktene. Ikke anta at det er en hindring oppkobling bygget inn i lastebilen. Du må kanskje ha noen ser på din lastebil eller bil før du bestiller en ny motorsykkel trailer. Hvis du ikke har riktig oppkobling, kan du ha den installert for en avgift, eller forsøke å gjøre jobben yourself.Transporting en motorsykkel uten først å sikre at din lastebil er riktig utstyrt kan være risikabelt. Tenk på de andre mennesker på veien, spesielt sjåfører som skal reise bak deg på motorveien ved høye hastigheter. Hvis du har et hjul trailer, trenger du ikke vil at sykkel til svinge frem og tilbake mens du sykler, eller å dreier av i en annen retning når du gjør en sving. Selv om du har sykkelen på sengen av en pickup lastebil, er du risikere skade på sykkel hvis det ikke er riktig festet til tilhengeren.
Hensyn

Når du bestemmer deg på en motorsykkel trailer, ta mange ting i betraktning, blant annet sikkerhet på veien, kostnad, etter modell av lastebilen din og om du har riktig oppkobling. Din viktigste considerationwhen kjøpe en motorsykkel trailer bør være sikkerhet -. Som av motorsykkelen og folk som skal reise med deg på veien

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106254.html

Previous:
Next:

motorsykler