Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Make My 2006 Kawasaki 500 Vulcan Go Faster

Kawasakis 500cc Vulcan er den perfekte første sykkel , som tilbyr akkurat nok kraft til å holde deg fornøyd . Som med de fleste motorsykler i denne forskyvning kategorien , kan de fleste nye ryttere ønsker litt mer ytelse fra den tilgivende motor som deres tillit øker. Selv om det ikke er et stort utvalg av ettermarkedet deler , finnes alternativer har . Instruksjoner
en

Bytt aksjen luftfilteret med en ettermarkedet luftfilter , for eksempel et K & N high-flow filter . Disse filtrene er designet for å gjør en større flyt av luft enn den restriktive lager papir filter .
2

Installer en høy ytelse jet kit i forgasseren . Disse dysene gir en større mengde drivstoff til å blande med den økte luftstrømmen fra oppgradert luftfilter , balansere luft til drivstoff-forhold . Den ekstra tilførsel av luft og drivstoff skaper et sterkere forbrenning , noe som resulterer i mer kraft .
3

Bytt restriktiv lager eksosanlegg med en ettermarkedet system for å imøtekomme økningen i avgasser fra den ekstra luft og drivstoff blanding .
4

Installer et mindre foran tannhjul. Dette brukes av sport sykkel ryttere til å forbedre akselerasjonen . Aksjen front har sprocket 16 tenner . Ved å velge et tannhjul med en mindre tann ( 15 tenner) , er du modifisere den endelige girutveksling bedre low-end dreiemoment. Dette omsettes til raskere akselerasjon på bekostning av maksimal hastighet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106520.html

Previous:
Next:

motorsykler