Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel kjøre uten batteri

En motorsykkel bruker normalt et batteri for å drive startmotoren , som slår veivakselen for å starte motoren . Batteriet også utgangspunktet strøm til tennpluggene før dynamoen kan ta over. I en krisesituasjon hvor batteriet er enten mangler eller ikke fungerer, kan motorsykkelen startes med et trykk eller en rullende start. Når motoren har nok fart til å starte på egen hånd , vil dynamoen gi nok strøm til å tenne tennpluggene og kjør motoren . Instruksjoner
en

Slå motorsykkelens tenningen på med-tasten. Ingenting vil umiddelbart skje , siden det ikke er strøm , men tenningen må være på for at motorsykkelen skal begynne. Sett giret i første gir , og holder clutchen ned før du fortsetter .
2

Skyv motorsykkel, eller på annen måte la den rulle nedover , inntil en fart av flere miles per time er oppnådd . Når bakhjulet er solid bevegelse, raskt pop clutchen ut . Hjulet vil begynne å slå av motoren , starter motoren.
3

Kjør motorsykkel som vanlig. Så lenge som sykkelen er i bevegelse med clutchen frikoblet, er det liten fare for at motoren døende . Rus motoren litt når motorsykkelen er stoppet , siden dynamoen ikke produserer så mye strøm når motoren går på tomgang .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106313.html

Previous:
Next:

motorsykler