Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lære Motorsykkel Mechanics

Avhengig av hans nivå av erfaring, vil en motorsykkel mekaniker bli bedt om å gjøre alt fra rengjøring motorsykkel tennplugger til overhaling motorer. For alle med en mekanisk bøyd og en generell forkjærlighet for motorsykler, bli en motorsykkel mekaniker kan være en tilfredsstillende og givende karriere. Muligheter finnes ikke bare med produsentene, men på racerbaner så vel som mekanikere er rutinemessig tilkalt for å betjene sykler i løpet av konkurransen. Instruksjoner
en

Apprentice selv til en erfaren motorsykkel mekaniker. Nesten hver by har motorsykkel butikker, og enhver butikk verdt sin salt vil ha minst en mekaniker i staben. Bekreft at butikken tilbyr en handel sertifisering program. Sertifisering vil være bevis av din erfaring og vil hjelpe deg å få Entrée til andre nivåer i virksomheten. Som lærling, kan du ikke få betalt i første omgang, og arbeidet kan virke glamorøst. Etter hvert som du skaffer deg mer dyktighet, vil dette endre seg. Ifølge schoolsintheusa.com, er motorsykkel Lærlingeprogram siste i gjennomsnitt mellom fire og fem år før handel sertifisering oppnådd.
2

Meld deg på et treningsprogram. Motorsykkel Mechanics Institute of America, for eksempel, tilbyr en 36-ukers kjerne program som lærer grunnleggende motorsykkel mekanikk og primtall sine studenter for entry-level tekniker jobber. Studentene velger hvilket merke av motorsykkelen de ønsker å studere. I 2009, avhengig av valgt studium, kjører skolepenger til MMIA mellom $ 25.000 og $ 35,000.
3

Study hjemme. Mange bøker finnes inneholder instruksjoner for motorsykkel vedlikehold. "Motorcycle Basics Techbook" av Chilton er bare ett slikt eksempel. Hvis du ikke har en motorsykkel allerede, kjøpe en. Billige motorsykler kan kjøpes på lokale politiet auksjoner eller på ebay.com. Å ha en motorsykkel tilstede vil tillate deg å sette kunnskap til praksis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106531.html

Previous:
Next:

motorsykler