Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY Electric Chopper

Som den verdensomspennende samfunnet fokuserer på miljøet, er den ærverdige forbrenningsmotoren vendt intensivert gransking. Leder kostnader inn i søket etter en grønnere løsning, er mange tilpassede sykkel byggherrer og gress-røttene DIYers utforske mulighetene som tilbys av elektriske motorer. Ikke for å bli tatt ut av en scene fylt med null-utslipp stand smuss og semi-sport sykler, er helikopteret fortsatt en levedyktig kandidat for en jord-vennlig, men mye roligere, makeover. Innstilling dine forventninger
p Det er lett å forestille seg en null-utslipp sykkel som kan få deg fra punkt A til B med en driftskostnad på mindre enn kopp kaffe en uke. Men gitt at stadig progresjon tilstand av elbil-teknologien er fortsatt i sin spede begynnelse, har en tendens til økonomisk og miljøvennlig bruk av mangel enten fart, en av en motorsykkel mest avhengighetsskapende egenskaper, eller et område. Husk at de fleste elektriske sykkel konverteringer er bare i stand til varierer mellom 10 til 40 miles, og bare kan nå hastigheter på 60 miles per time. Selvfølgelig, hvis du er bestemt nok og har nok økonomisk støtte, er alt mulig.
Velge en ramme

Mange av hjemmet bygget e-sykler har brukt en eksisterende sykkelens ramme, fjæring og bremser komponenter for å danne den grunnleggende chassis for prosjektet. Etter en lignende rute kan spare tid og penger i utviklingsprosessen som flertallet av prosjekteringen er allerede gjort. Donor sykler kan bli funnet på relativt lave priser, som et raskt søk på eBay kan avsløre noen alternativer i ulike tilstander av funksjonalitet. Igjen, siden du skal legge inn et nytt drivverk, de delene som betyr mest er rammen, fjæring og bremser.

For de av dere som insisterer på å være helt tilpasset, tilpasset chopper rammer og kits er tilgjengelig gjennom leverandører som Custom Chrome og Drag Specialties. Ulempen til disse pakkene er økningen i prisene og vanskelighetene du kan stå overfor hvis og når du registrerer din nye chopper med din lokale DMV.
Motors, kontrollere og batterier

Bestem spenningen og hvor mye amp timer, eller maksimal strømstyrke trukket over en periode på en time, som vil være nødvendig for prosjektet. Å gi den makten, velge å bruke blybatterier (bilbatterier), som er billigere, men tyngre. Eller du kan velge lettere, dyre Lithium Iron fosfat batterier. Et bredt spekter av elektriske motorer er tilgjengelig, og du må koble den opp med en elektronisk styreenhet. Kontrollere er tilgjengelig i forskjellige strømstyrker, som kan gi høyere hastigheter. Men, husk at høyere hastigheter vil redusere det totale tilbudet av sykkelen. Gjøre undersøkelser for å finne den beste kombinasjonen av deler til konseptet din før du hopper hodestups inn i den. Med tålmodighet og utholdenhet, du også, kan snart være ridning langs utslippsfritt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106515.html

Previous:
Next:

motorsykler