Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Raise en motorsykkel Mirror Høyere

Akkurat som i bilen, speilene gjøre en verden av forskjell når du kjører motorsykkel. Noen vil kanskje se på dem som en enkelt tilbehør, men de er viktige verktøy når det gjelder å trygge riding. Med det i tankene, vil du ønsker å justere dem slik at du kan se komfortabelt fra din foretrukne kjørestilling. I de fleste tilfeller er dette ikke er en vanskelig oppgave. Du trenger
Shop manual for din sykkel
riktig størrelse skiftenøkler for mutrene på speil, eller en skiftenøkkel hvis du ikke er sikker Sushi Bar stigerør for sykkelen (ekstrautstyr, kan bare gjelde hvis du har bar-end montert speil, og bare da hvis alle andre justeringer mislykkes)
Vis flere instruksjoner
en

Sitt på motorsykkelen sete i vanlig kjørestilling. Dersom speilene ikke er rettet til din smak, kan du prøve forsiktig å flytte dem rundt på deres stammer. De fleste speil vil tillate deg å gjøre minutt justeringer uten verktøy i det hele tatt. Avhengig av hvor høyt du vil flytte speil, dette alene kan være nok. Hvis ikke, gå videre til trinn to.
2 p Hvis speilene montere karosseriet, se etter de mutterne som holder dem på plass på kroppen. Bruk en riktig størrelse skiftenøkkel eller en skiftenøkkel til å angre nøtter. Før spy skiftenøkkelen hardt, sørge for at det sitter godt rundt omkretsen av mutteren. Hvis det ikke, risikerer du stripping mutteren, som vil gjøre alle fremtidige arbeid med at mutteren svært vanskelig. Gå videre til trinn 4.. (Dersom speilene ikke montere karosseriet din, går du til trinn tre.)
3 p Hvis speilene montere til endene av dine styre (ellers kjent som "bar-ender" ), se etter de mutterne som holder dem på plass på styret. Nøye angre mutrene (ikke kle dem). Gå videre til trinn 4..
4 p Med dine nøtter løsnet, justere speilstagene slik at speilene nå ønsket visning høyde. Dette kan kreve stramme og løsne dine nøtter flere ganger til du får det akkurat. Mist ikke motet hvis du ikke får det på første forsøk. Husk, det er den generelle høyden du prøver å justere på dette punktet. Du kan finjustere hvor speilet mål er etter at du er ferdig med å justere stilkene av speilene. Hvis sykkelen din har bar-end speil, og du kan ikke få dem til å nå høyden du foretrekker, gå videre til trinn seks. Ellers går du til trinn 5..
5

Se i verkstedhåndbok for riktig moment for dine speil nøtter. Det kan virke som en enkel ting å bare stramme dem så mye du kan. Men du bør vurdere hvor mye skade sykkelens vibrasjoner under normal bruk kan påføre for enhver og alle festene på sykkelen din. Stram mutterne skikkelig. Du ønsker ikke speilene å henge uventet.
6 p Hvis sykkelen din har bar-end speil og justere dem fungerte ikke, kan det være lurt å vurdere å installere bar stigerør til å passe din sykkel. Disse fester seg til toppen trippel klemme på motorsykkelen og gjøre akkurat hva navnet antyder. Dette vil endre kjørestilling helt, så det er ikke et skritt for å bli tatt lett på. Hvis du tror dette er noe du har lyst til å prøve, se Resources for mer informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106427.html

Previous:
Next:

motorsykler