Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel Cake

Så det er din bursdag og du elsker motorsykler. Hvorfor ikke feire med en sjokolade eller jordbær motorsykkel kake? Å gjøre en motorsykkel kake er like enkelt som å kjøpe en motorsykkel kakeform og pisket opp en kake batter. Hvorfor ikke feire bursdagen din blåser ut lysene på motorsykkelen kake? Du trenger
Motorsykkel Cake Mold
Cake Batter
Eggs
Bowl
Spoon
Oven
Timer
Vis flere instruksjoner
Lag en Motorsykkel Cake
en

Finn en motorsykkel levere store, helst en som selger omtrent alt. Noen av Harley Davidson hobby butikker selger en rekke ulike typer suvenirer. Du kan finne den perfekte motorsykkel kakeform i denne type butikk.
2

Kjøp en kake mix på ditt lokale marked. Les instruksjonene på baksiden av boksen for å finne ut om du trenger noen ekstra ingredienser. Noen kakemikser er komplett og noen krever et par egg.
3

Forvarm ovnen til den foreslåtte temperaturen på kaken mix boksen. Følg instruksjonene på boksen for å forberede kake mix ordentlig.
4

Smør og mel motorsykkelen kake pan så kaken mix ikke stikker under stekingen. Eller hvis du er heldig, vil din pan allerede være belagt med et non-stick finish.
5

Hell kaken mix røren i motorsykkel mold. Ikke fyll for mye eller kake mix kan stige opp over toppen og søl under stekingen. Still inn timer til den foreslåtte steketiden på baksiden av kaken mix boksen.
6

Fjern motorsykkelen kake pan fra ovnen når baking er fullført. Sett den til side for å avkjøle. Når kaken er avkjølt, motorsykkelen kake frost med frosting av ditt valg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106189.html

Previous:
Next:

motorsykler