Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en motorsykkel Loading Ramp

Du kan lage en motorsykkel lasterampe en av flere måter. Den første er å bruke en 8x2 furu bord som er ca 10 meter lang. Bare legge den på bakken og deretter på kanten av lasteplanet eller lagring hvor du skal laste sykkelen. Dette er perfekt for mindre sykler. Større sykler kreve noen verktøy og albue fett. Du trenger
to 8x2 boards
2x4 brett
Plywood
Nails
Hammer
Saw
Metal rampe kanten
Vis flere instruksjoner

en

Samle materialer. Dette inkluderer to 8x2 styrene som er minst 1 cm tykk, flere 2x4 boards, et ark av kryssfiner, negler og metallplater.
2

Legg de to 8x2 styrene på en lang benk eller par så hester slik at de er stilt opp ved siden av hverandre.
3

Skjær fire 2x4 styrene til 14 "lang, bare kortere enn den totale bredden på 8x2 brett. 8x2 styrene er ca 7 1 /2 inches bredt. Disse kommer til å være kryss bukseseler for rampen.
4

hjelp av en strøm driver og 2 "lang treskrue, sikker den første 2x4 på tvers av de to styrene om seks inches fra en ende. Kjør skruen gjennom rampen styrene først og deretter inn i 2x4 så skruen spissen ikke kommer opp gjennom rampen selv. Gjenta denne prosessen, sette et 2x4 bord annenhver meter langs rampen.
5

Fest metall rampen kanten til slutten av styrene ved å bore matchende hull inn i styrene og bolting metallet rampe hylle til styret selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106288.html

Previous:
Next:

motorsykler