Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skal bore en Harley lyddemper

Harley-Davidson motorsykler er kjent for sin driftssikkerhet, kvalitet deler og utførelse, kraftige motorer og høyt eksos. Men de fleste Harleys ikke kommer standard med en høy, dyp lød eksos. Ofte er dette en ettermarkedet modifikasjon gjort av eieren til å øke sin noticeability på veien, noe som gjør for en tryggere, mindre bekymringsfull tur. Bli lagt merke til på din Harley ved å bore ut de lager baffles av eksospotten din. Du trenger
Bike lift
Metal kutte borekronen
håndholdt drill
Vise
Butikk filler
Standard skiftenøkkel satt
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner
en

Rådfør deg med brukerhåndboken for å finne ut hvor og hvordan eksosrørene blir holdt på din modell av Harley deretter sette den på sitt stativ eller en motorsykkel arbeid heis.

2

Bruk passende størrelse skiftenøkler å fjerne eksosanlegget fra motorsykkelen. Vær forsiktig så du ikke mister noen av bolter eller metall pakninger som de vil bli brukt til å feste eksos senere.
3

Plasser eksos i en skrustikke dekket av butikken filler eller håndklær. Ikke stram skrustikken for å unngå å skade krom overflate på rørene.
4

Fest en forlengelse og en skjærende bor (mellom 1/2 og 3/8 tommer) til hånden din -holdt drill. Sett tuppen av boret inn i enden av lyddemperen og bore gjennom de to første baffles. Prøv å sentrere hullene i eksosen for å hindre "piping" når eksosen er plassert tilbake på sykkelen.
5

Trykk på lyddempere med en gummihammer eller en knyttneve for å fjerne eventuelle gjenværende biter av metall fra de borede ledeplater. Sett på eksos til sykkelen. Sørg for å stramme alle boltene til de moment som du finner i instruksjonsboken eller vedlikehold guide.
6

Brann opp sykkelen og lytte til eksos. Det bør være mye høyere og høres litt dypere i tonen. Ta en rask prøvetur for å vise frem nye, høyt rør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106115.html

Previous:
Next:

motorsykler