Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Visor for Visorless Full-Face Hjelmer

Du kjøpte motorsykkel hjelm og er klar til å driste seg inn i den store vidåpne. Men du merker at din hjelm ikke har et visir, og du virkelig ønsker en å holde bugs og skitt ut av ansiktet, samt beskytte deg hvis du faller. Alt du trenger for å lage din visor er noen elementer og verktøy som er trolig liggende rundt huset ditt. Du trenger
Hjelm
klare plastlommer
permanent markør
Saks
Kniv eller barberblad
Dobbeltsidig tape
Vis flere instruksjoner

en

Mål plass på hjelmen der stykke plast bør passe, og merk plast ark med en permanent markør. En plast pop flaske ville fungere godt, men bare sørg for å fjerne etiketten fra utsiden. Hvis du bruker flasken, kutte sømmen med saks, og deretter legge plast rektangel flat å lage din visir omrisset.
2

Bruk en skarp kniv eller et barberblad for å kutte plasten. Gjør plastbiten litt større enn det området du ønsker å dekke på hjelmen. Du kan alltid kutte mer plast, men du kan ikke legge plast på igjen.
3

Skjær lange strimler av dobbeltsidig tape for å feste visiret. Du vil båndet skal være skjult fra utsiden. Hvis det er nødvendig, plasser plast opp mot visiret, markere hvor visiret skal være og deretter bruke tape.
4

Sett plasten inn i hjelmen, og du er klar til å ri. Avhengig av hvilken type plast du velger, kan det lett riper. Hvis dette skjer, må du kanskje endre plast hver så ofte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106171.html

Previous:
Next:

motorsykler