Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan velge Replacement Styre For en motorsykkel

Motorsyklister erstatte sine styret for å forbedre stil, førerkomfort, og oppnå bedre styring kontroll. Utskifting styret er tilgjengelige høyere eller lavere enn lager styret, bredere eller smalere, enten rett eller trukket tilbake mot rytteren, og laget av større diameter rør. Styret kan være solid montert eller gummi montert for å eliminere vibrasjoner og rytter tretthet. Hensyn ved utskifting av styret omfatter drivstofftank klaring, behovet for å kjøpe kortere eller lengre foran bremseslanger, håndkontrollerte ledningsnett og gass, inaktiv, og clutch kabler. Ettermarkedet leverandører bære fulle linjer med utskifting styret i en rekke former og størrelser. Instruksjoner
en

Sitt på motorsykkelen i en posisjon som føles mest behagelig. Lener seg for langt frem eller tilbake under lange ritt forårsaker smertefull rygg belastning.
2

Løft armene til en komfortabel stilling. Eksperimenter med utvidelse eller innsnevring grep, og også heve eller senke den. Hold hendene rett ut, håndflatene ned, for å simulere følelsen av rette styret. Holde en dowel eller et stykke rør hjelper simulere følelsen av rett barer. Pullback barer er vinklet bakover mot føreren, og kan endre rytterens grep i en rekke posisjoner. Mange produsenter har sine styret i elektroniske kataloger, slik at du kan se de mange stiler og størrelser av styret før du gjør ditt endelige valg. Følg produsentens spesifikasjoner for de varierende grader og vinkler av pullback tilbys.
3

Mål høyden fra din nåværende styret 'midtseksjonen (hvor den festes til stigerør) til høyden der hender føler deg mest komfortabel. Dette kalles vei oppover, og vil gi deg et overslag over hvor høy erstatning styret skal være.
4

Hold målebåndet i høyre hånd, og strekke båndet til venstre. Hold hendene så nært eller langt fra hverandre som føles behagelig. Dette vil gi deg en omtrentlig tip-to-tip bredde på styret du ønsker. Bredere styret gi bedre utnytte, og er anbefalt for å bedre styring på større, tyngre motorsykler.
5

Simuler mengden av pullback du ønsker ved å måle avstanden fra fronten av dine eksisterende styret til kjørestilling du har valgt for hendene. Styret kan også vippes bakover mot rytter, så justere målingen hvis det er det utseendet du ønsker.
6

Ta med motorsykkelen til din valgte forhandler eller ettermarkedet butikk. Gi dine målinger til deler selger, og prøve ut noen håndtak som kommer nær dine mål. Med styret i hånden, kan du bestemme på en annen høyde, bredde eller pullback. De fleste selgere vil bringe styret ut til sykkelen for å hjelpe omtrentlig hvordan de vil føle mens du sitter på motorsykkelen, og for å være sikker på at den midtre delen av styret ikke vil treffe drivstofftanken når den er slått full rett eller venstre.

7

Spør selgeren om hjelp i å kjøpe de riktige lengde bremseslanger, ledninger seletøy, throttle, tomgang, og clutch kabler for å matche dine nye styret. Grove anslag er ofte feil, og kan resultere i ødelagte bremseslanger eller ødelagte kabler. Hvis du ikke er rustet til å endre på styret, linjer og kabler selv, er den beste måten å sikre en riktig passform slik at butikken for å installere de nye styret. Butikken kan da passe linjene og kabler med styret på plass.
8

Test-kjøre motorsykkelen med de nye styret installert. Noen mindre justeringer kan være nødvendig for å oppnå den riktige følelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106027.html

Previous:
Next:

motorsykler