Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en CBR1000RR Tank Cover

Hondas flaggskip sport sykkel, den CBR1000RR, har hatt stor suksess gjennom årene. Med en 998cc firesylindret motor og en rekke av avansert teknologi som har sildret fra Hondas RC211-V Moto GP race sykkel. Til hjelp i å senke sykkelens tyngdepunkt, har Hondas ingeniører montert drivstofftanken lavere i rammen, dekker den med et skall for å opprettholde linjer med motorsykkelen. Tilgang til beholderen, krever imidlertid at dekselet er fjernet, en prosess som kan gjøres raskt med riktig verktøy. Du trenger
Allen hodet støpsel
Stikknøkkel
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern setet ved å løfte baksiden av puten oppover for å få tilgang til festeboltene. Skru til boltene med en 5mm Allen kontakten, og trekk setet oppover og bakover for å løsne klipsene på forsiden av setet fra fangsten kategorien på rammen.
2

Lås opp bensinlokket og fjerne tre av Allen hodet bolter fra gasskappe ring, starter med tolv bolt etterfulgt av fem og syv bolter. Trekk hele gasskappe og ringmonteringen oppover for å fjerne det.
3

Finn og fjern tanken sidedeksler (på sidene av tanklokket nær styret) ved å fjerne Allen hodet bolt. Trekk dekselet utover litt deretter mot til forsiden av motorsykkelen. Gjenta for å ta av dekselet på den andre siden av tanken.
4

Fjern Allen hodet bolter under sidedekslene å løsne forsiden av tanklokket.
5

Finn og fjerne boltene som fester tanklokket til rammen. Disse boltene er plassert der foran setet hviler på rammen.
6

Løft hele tank dekke av rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106028.html

Previous:
Next:

motorsykler