Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Ytre kåpe fjerning

De ytre ytterkledning av en motorsykkel er skjell som er festet til rammen av motorsykkelen. To av sine viktigste formål er å redusere luftmotstanden og beskytte motoren. De fairings er ofte laget av plast eller glassfiber. Fjerne de ytre Fairings fra en motorsykkel kan være en kjedelig oppgave. Verktøy

De eneste verktøy for å fjerne ytre ytterkledning er en stjerneskrutrekker og en unbrakonøkkel. Størrelsen på unbrakonøkkel vil avhenge av merke og modell av sykkelen. Motorsykler produsert i USA bruker vanligvis standard størrelse Umbraconøkler, mens de som produseres oppsyn vanligvis bruker metriske størrelse seg. Verktøyet kit som fulgte med motorsykkelen din bør inneholde begge disse verktøyene. Hvis den ikke gjør det, eller hvis du ikke har verktøysett, kan Umbraconøkler kjøpes i enhver butikk som selger verktøy.
P Det er anbefalt, men ikke nødvendig, at du får en manual for merke og modell av motorsykkelen. Tjenesten manuell kan fås direkte fra produsenten, eller du kan kjøpe en verkstedshåndbok publisert av et uavhengig selskap (som Haynes eller Chilton). Dette vil gi deg en detaljert beskrivelse av nøyaktig hvor og hvordan Fairings er festet til motorsykkelen. Hvis du skal fjerne de Fairings å utføre vedlikehold eller reparasjoner, vil den fortelle deg nøyaktig hvilke fairings må fjernes, og hindrer deg i å fjerne flere fairings enn nødvendig for å fullføre jobben.

Deler diagrammene kan fås fra produsentens hjemmeside. Disse vil vise deg hvilken maskinvare brukes til å feste hver del av kåpen til motorsykkelen. Det vil også gi delenumrene av maskinvaren. Delenumrene kan brukes til å kjøpe ekstra maskinvare hvis noen mangler eller må skiftes ut.
Setup

Før du fjerner Fairings, må du finne ut hvor du skal sette dem slik at de ikke blir skadet. Plassere Fairings direkte på bakken er ikke tilrådelig fordi de er lett ripete. Legge ned et håndkle eller finn en glatt eller myk overflate som du kan plassere dem.

Kanskje det viktigste å huske på når du fjerner Fairings er å holde oversikt over maskinvaren som brukes til å påføre Fairings og hvor den går . Poser eller beholdere som lett kan merkes bør brukes til å lagre deler. En metode er å plassere alt av hardware som går med hver enkelt kåpe i en egen pose eller beholder og plassere en merkelapp på det som angir hvilken kåpe det går med. Dette vil i stor grad forenkle oppgaven med å installere fairings.
Fjerning

Undersøk hver av de Fairings å finne ut hvor de er festet til både sykkel og til hverandre. Dette vil gi deg en idé om hvilke fairings må fjernes først. Denne informasjonen kan også fås fra motorsykkelen manuell hvis det er tilgjengelig. Finne ut hvilke fairings må fjernes for å fjerne en (e) du trenger, og bestemme i hvilken rekkefølge du skal fjerne dem. Tilfeldig fjerning av fairings kan resultere i at fjerning av flere Fairings enn nødvendig, eller i verste fall ødelagte faner eller sprukne fairings.

Når du har bestemt i hvilken rekkefølge du skal fjerne Fairings, bruker Phillips skrutrekker og unbrakonøkkel for å fjerne bolten, skruer og nagler fra Fairings. Plast nagler med en Phillips bør skrus og deretter klinke bør trekkes ut. Push-in plast nagler skal skyves ned til de klikker, og de kan trekkes ut. Begynn med å fjerne noen bolter, skruer og nagler som fester kåpen til andre ytterkledning. Start med de bolter, skruer og nagler på de ytterste kantene på kåpen og arbeide innover. Fjern det største bolten (e) og /eller skruen (e) anbringelse av fairing til rammen siste.

Fairings er dyre (typisk minst 300 $ stykke og ofte mye mer) og lett sprekker, riper og skader , særlig når de er av sykkelen. Vær forsiktig når du fjerner dem. Mange fairings ha orden på dem. Disse brukes til å holde Fairings på riktig sted når de er på motorsykkelen. Faner kan lett brytes av, og du må kanskje fjerne grenser fairings hvis faner ligger under dem. Forsøk på å trekke tappene ut fra bak kåpen, snarere enn å fjerne den, kan det føre til ødelagte faner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106030.html

Previous:
Next:

motorsykler