Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta av en Dirt Bike Tire

Dirt sykkel dekk ofte bli slitt og trenger utskifting. Dessuten kan mange dirt bike eiere har mer enn ett sett med dekk for motorsykkelen sin, slik som knobby dekk for skitt ridning og padle dekk for sand ridning. Det er viktig å være i stand til å ta dekkene av en skitt sykkel. Du trenger
Crescent skiftenøkkel (ape skiftenøkkel)
Hammer
Gamle fille
Vis flere instruksjoner
en

Roll skitt sykkel til en flat, tilgjengelig sted, og plassere sykkelen på et senter stativ. Det er viktig å ta alle presset av dekk.
2

Bruk en halvmåne fastnøkkel til å løsne lug mutter. Skru mutteren fullt og trekk den av lug bolt. Plasser den og dens vaskemaskin side.
3

Trekk torget bracer ut av svingarm og sett det til side i tillegg.
4

Bruk en hammer til dunk slepe bolten forsiktig og begynne sin vei gjennom navhylse. Deretter, når du har dunket bolten så langt er tilgjengelig, grep den andre siden av lug bolt bruker en gammel fille og trekk hale bolten resten av veien ut. Sett den, og plassen bracer på den andre siden, til side.
5

Slide dekket litt fremover og rulle kjeden av dekkets tannhjulet. Deretter forsiktig manøvrere dekket ut av bremse-sammenstillingen. Trekk avstandsstykkene fra mellom dekket og svingarmen på begge sider, og sett dem til side.
6

Trekk dekket forsiktig bort fra motorsykkelen, være forsiktig så du ikke riper motorsykkelens svingarm eller deler på dekket selv (spesielt bremseskiven).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106323.html

Previous:
Next:

motorsykler