Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjøre en Wheelie på en XR

Honda XR motorsykler, blir trail sykler, har mindre dreiemoment, og er rettet mye høyere enn standard motocross-sykler. Så kan gjøre en wheelie på disse syklene være litt mer teknisk enn på andre motorsykler. Imidlertid er prosessen ganske mulig, og attemptable av alle. Du trenger
Honda XR motorsykkel
Stor riding området
Vis flere instruksjoner
en

Start motorsykkel og skifte til første gir. Slapp clutchen sakte ut og begynne å flytte sakte fremover.
2

Naviger til en lang, flatt område og begynner å ruse motorsykkel litt mer.
3

Slide tilbake på setet, og mens de fortsatt i første gir, traff gassen, og dra opp på sykkelstyret.
4

forsiktig bygge opp trykk på vri gassen som fronten av motorsykkelen begynner å stige. Som fronten nærmer seg toppen av oppgangen, dra forsiktig i clutch litt til, og stryk det som du holder gassen trekkes for å opprettholde balanse.
5

Som du bygge videre fremdriften, lene seg litt fremover, og prøve å få et balansepunkt. Gi gass så glatt en feed som mulig, og holde beheng clutchen.
6

Pull i clutch fullt og lene seg fremover for å avslutte wheelie. Ikke trykk enten av bremsene, spesielt front brems, da dette vil føre til at sykkelen å rykke ned voldsomt, og mest sannsynlig sende deg over styret.
7

Gi en liten sprute av gassen som forhjulet retusjerer bakken. Dette vil jevne ut prosessen og vil holde sykkelen fra krampetrekninger rundt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106320.html

Previous:
Next:

motorsykler