Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

The Best Motorsykkel Grips

Holde hendene lykkelig er en av de viktigste faktorene når man kjører en motorsykkel, siden så mye av sykkelen kontroll ligger innenfor styret. Ulike gummiblandinger, grep form og tekstur alle ha betydning for komfort og ytelse når du velger riktig grep. De fleste grep design varierer, avhengig av deres spesielle ridning søknader, så vi har satt sammen en liste over de mest fremtredende alternativene på markedet. Oury

Ingen andre grep besitter myk og klebrig gummiblanding funnet i en Oury grep. Med en tradisjonell grid design, ikke Oury ikke tilbyr et bredt utvalg av design, selv om det gir grep for alt fra street sykler til vannscootere. Fargealternativer er rikelig, og de grepene 'unike støtdempende gummi gjør dem til en av de beste kandidatene i markedet.
Renthal
p Hvis du noen gang har ridd en aksje dirt bike, er sjansen stor for at du har ridd med Renthal håndtak. Renthals er mest populære grep blant motocross ryttere for sin klassiske vaffel grid design og tre forbindelser - myk, medium og fast. Renthal har alltid dabbled i den nyeste teknologien, utnytte KEVLAR i noen av sine dual-sammensatte grep. Fargealternativer er begrenset, og Renthals er hovedsakelig dirt bike-spesifikke, men mange ryttere bruker dem uansett hva to hjul maskin de ri.
Progrip

Kanskje den største og mest allsidige grep lineup i MC-bransjen, er Progrip flåte vanskelig å slå. Progrip dresser motocrossers, street ryttere, kryssere, trail ryttere, ATV og fritidsbåter eiere og til og med scooter puttere. Fargekombinasjoner, grep design og teksturer florerer i Progrip lineup. En av de mest populære street grep er 719.
Scott

kjent for sin sterke innsats i goggle avdeling, produserer Scott også grep. Hovedsakelig rettet mot skitt sykler og ATV, kan noen av Scotts grep modeller gjør crossover til gaten. Med lyse farger og noen design, Scott tak er verdt å sjekke ut.
Avon

For bling bling, har Avon du dekket. Selv Avon grep er mer på siden kostbar, er de laget med eloksert aluminium og en spesiell riflet gummiblanding. Cruiser ryttere vil være fornøyd med den omfattende lineup, og selskapet selv gjør grep for snøscootere. Hvis du ikke har noe imot å bruke litt ekstra på kvalitet og stil, kan Avon være din billett.
Grab På

Den sjeldne rasen av skum elskere vil ønske å sjekk ut Grab På sin liste av skum motorsykkel fatt. Spesialiserer seg på en all-skum design, Grab På passer behovene til den retro rytter som tar sikte på en annen følelse med vri på gassen. Fargene er begrenset til sort, men design er variert. Skum kjennere bør være over et par Grab Ons.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106050.html

Previous:
Next:

motorsykler