Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en motorsykkel Ramp

Hent den gamle jern-hesten opp og inn i lastebilen uten pruting. Lær å bygge en enkel rampe som vil tillate deg å laste motorsykkelen inn i lastebilen raskt. Enda bedre, ta rampen med deg! To enkle 2x12 boards kan gjøres om til en motorsykkel rampe enkelt, uten mye kostnader for deg. Bare å laste sykkelen opp rampen, og skyv rampen opp og inn i lastebilen med resten av utstyret. Det er virkelig så enkelt. Du vil være forberedt på å laste sykkelen uten at det sklir av brettet. Etter du bygger det første brettet, er det andre et stykke kake! Du trenger
Drill
elektrisk skrutrekker /drill
aluminiumsplater (2)
2x12 boards (eller annen lengde)
Metal Bjelke (valgfritt)
Vis mer Instruksjoner
Bygg en svært praktisk motorsykkel rampe
en

Linje opp 2x12 boards parallelt med hverandre. Snu jevnere siden opp. Sørg for at styrene har god vertikal korn (korn må kjøre langs lengden, og ikke bredden, av styrene). Mark med en blyant ordet "UP" på hvert bord.
2

Mål omtrent en fjerdedel av lengden på aluminiumsplater. Marker lengden med en blyant. Tegn en linje for å dele mindre del av hver aluminiumsplate fra den større delen.
3

Bøy aluminiumsplater langs den markerte linjen på hver.
4

Bor to hull gjennom hver aluminiumsplate på den korteste siden av den markerte linjen. Hullene skal være litt nær hjørnene av tre.
5

Vend hver 2x12 tavle over å avsløre sin underside. Legg de aluminiumsplater på 2x12 bord slik at L-form Passer tettsittende mot styret. Kjør to skruer gjennom aluminium hull og begrave dem inn i treverket. "Opp"-siden av treet må ikke bli penetrert. Ikke bruk lange skruer.
6

Bøy lang del av aluminiumsplate bort fra treet. Du vil nå ha en opp-ned L-form som vender bort fra brettet. Til slutt vender bort er der du vil klinke til seng av lastebilen. Som et alternativ, kan det være lurt å feste en metall bjelke til 2x12 og deretter bøye aluminium over det.
7

Vend styrene over til utsett "UP" side av hver. Fest selvklebende non-stick pads til 2x12 boards på motsatt side, samme ende, som de aluminiumsplater. Disse kalles også last pads. Lasten elektrodene skal festes på oppsiden av rampen, slik at motorsykkelen kan rulle opp det uten slipping av en av styrene. Cargo putene er avgjørende for veigrep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106183.html

Previous:
Next:

motorsykler