Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å hoppe starte en motorsykkel

Når motorsykkel batteri er ute av juice, starthjelp det er relativt enkelt. Denne metoden fungerer selv om batteriet går dårlig, men er ikke helt skutt. Bare følg disse trinnene, og være helt sikker på å følge dem i denne rekkefølgen. Du trenger
Motorsykkel med dødt batteri
bil eller motorsykkel med gode batteri
Startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Plasser døde motorsykkel nær å, men ikke berøre, bilen eller motorsykkelen med god batterilevetid. Sørg for at den andre bilen eller sykkelen er slått av.
2

Få ut startkabler og undersøke dem for å finne ut hvilken kabel som er positiv og som en er negativ. Vanligvis positive kablene er røde og negative kabler er svart.
3

Finn ut batteriene på både kjøretøy og sørge for at eventuelle beskyttende terminal dekker er fjernet fra begge batteriene.

4

Koble en positiv kabelklemme til den positive terminalen på godt batteri.
5

forsiktig koble den andre positive kabelklemme til den positive terminalen på dødt batteri, og husk å ikke røre klemmen til noe annet metall område av sykkelen.
6

Gå tilbake til det gode batteriet og koble den negative kabelen klemmen til den negative terminalen.
7

Gå tilbake til sykkel og koble den andre negative kabelklemme til metall overflaten av sykkelen, men ikke til batteriet. Det kan gnist en liten, men det er ingenting å bekymre seg for.
8

Slå på kjøretøyet med godt batteri, og slå på motorsykkelen. Hvis batteriet er noe bra i det hele tatt, vil det fyre rett opp.
9

Fjern braketter i motsatt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106144.html

Previous:
Next:

motorsykler