Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorsykkel transmisjoner

En av de mest vitale komponentene i en motorsykkel er dens overføring, som produserer en enorm mengde kraft til hjulene på en regulert måte. Kraften leveres av overføring gjennom motoren til sykkelens bakhjul. Å ha en velfungerende motorsykkel overføring er en måte å sikre motorsykkelen vil kjøre glatt. Typer

De to grunnleggende typer motorsykkel sendinger kommer i to konfigurasjonsfiler typer: hovedaksel-counter shaft og main shaft-lay akselen. Europeiske og japanske motorsykler bruke hovedaksel-counter akselen overføring. I denne konfigurasjonen, overfører man drivhjulsats strøm fra en hovedaksel til en teller aksel. Hovedakselen-lay shaft konfigurasjon pleide å være svært populær blant britiske MC-produsenter. Imidlertid er Harley-Davidson nå den eneste største motorsykkel produsenten bruker konfigurasjonen. I dette systemet er makten sendt fra hovedaksel til en konsentrisk utgående aksel.
Funksjon

Motorsykkel sendinger er vanligvis seks-hastighet. Siden de er operert av en fot pinne, er de sekvensielle girkasser. Eldre motorsykkel modeller hadde bare fire eller fem hastigheter;. Mindre modeller kan ha mellom ett og tre hastighetsenhetene, ofte to
Warning

Når du eier en motorsykkel, vedlikehold og regelmessig sjekker er viktig på et sikkerhetsnivå. Du må sjekke, justere og smøre kjedet. Deretter må du gjøre det samme med din clutch tabellen. Det siste trinnet til overføring kontrollen, er å sjekke drivreimer.
Egenskaper

Motorsykkel sendinger består av et tannhjul sett, drivsystemet og clutch. Giret består av tannhjul som lar rytteren fremgang fra en absolutt stopper for marsjfart. Stasjonen Systemet sender motorkraften til bakhjulene, enten ved hjelp av belte, aksel eller kjede. Kjeden metoden er mest vanlig. Clutchen kobler ut og kraften fra veivakselen til motoren til transmisjonen. Koplingen er sammensatt av en rekke fjærbelastede plater som fester overføring til veivakselen. Clutchen brukes til å skille veivakselen fra overføringen for å skifte gir.
Potential

Noen gode nettsteder som å bestille motorsykkel overføringer inkluderer Baker drivverk, Bethania Garage Inc, pålitelige transmisjoner, Everdrive (etter brukte girkasser) og Bow Tie overdrive.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106234.html

Previous:
Next:

motorsykler