Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe brukt motorsykkel Oppbevaring

Motorsykkel bagasjen er avgjørende for touring og generelt en god idé for å holde ting fra å fly ut i veien. Selv motorsykkel bagasjen ofte kommer standard med motorsykler, noen ganger er det bare ikke fungerer. Enten du er ute etter å kjøpe hard sak eller myk veske bagasjen, kjøpe brukt er en fin måte å spare penger. Instruksjoner
en

Kjenn din bagasje. Vanlige typer motorsykkel bagasjen er tanken bagasjen, siden bagasjen, cruiser tilfeller, og roll-verktøy vesker. De kommer i vanskelig sak og myk veske stiler, og er laget av en rekke materialer, men skinn er ofte sett på som den beste.
2

Bestem hvor mye bagasje du virkelig trenger. Hvis du tur ofte, du åpenbart trenger mer bagasje. Men du kan overvelde din sykkel og gjør det ustabilt hvis du legger for mye bagasje. På den annen side, hvis du overbelaster bagasje som ikke er stor nok kan du risikere å miste tannbørsten på motorveien, og vil fortsatt destabilisere sykkelen din.
3

Shop online rubrikk, brukt motorsykkel tilbehør butikker, og brukt motorsykkel forhandlere for å finne brukte motorsykkel bagasjen. Alltid vurdere din sykkel i valg av bagasjen. Passformen er nå ganske standard for alle sykler, men noen ganger formen på sykkelen din kan hindre at bagasjen blir sikret på riktig måte eller kanskje bare ikke passer i det hele tatt.
4

Ta med sykkel med deg når det er mulig hvis du kjøper brukt motorsykkel bagasjen. På denne måten kan du montere bagasjen på sykkelen og sørg for at det er en god passform før du kjøper. Sjekk for å være sikker på at bagasjen ikke overstiger bredden av speilene, og at den ikke overstiger din lastekapasitet.
5

Inspiser bagasjen før du kjøper. Se etter eventuelle rifter eller hull, feil låser og glidelåser, og eventuelle problemer med klips eller braketter. Hvis det er en skinnveske, vil du ønsker å sjekke for stivhet eller sprekker som vil påvirke tilstanden. Hvis det har en lås, må du få nøkkelen og at nøkkelen fungerer godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106160.html

Previous:
Next:

motorsykler