Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Måter å gjøre en Mini Pocket Rocket Go Faster

Pakking en umettelig appetitt for fart i en liten pakke, kan en pocket bike være utrolig fort. Selv hastigheter nærmer seg 60 km /h er ikke uvanlig, er muligheten for å endre din lomme for å gå enda raskere innen rekkevidde. De fleste modifikasjoner krever bare noen små oppgraderinger, mens noen kan innebære litt mer teknisk ekspertise. Eksos Oppgraderinger

Som sine full-size kolleger, kan pocket bikes finne betydelige ytelsesforbedringer ved å oppgradere sine eksosanlegg. Ettermarkedet eksos produsenter tilbringer mye tid i tuning prosess for å utvikle sine produkter. Faktorer som rør lengde, diameter og eksosstrømmen bidrar til den totale ytelse av eksosrøret. To-takts sykler kan dra nytte av en skikkelig innstilt utvidelse kammer, noe som maksimerer volumet av drivstoff og luft som forbrennes av motoren. På samme måte kan firetakts sykler også få topp-end ytelse ved å bytte til en mindre restriktiv rør som flyter så direkte som mulig.
Luft og drivstoff Oppgraderinger

Selv de fleste sykler vil fungere rimelig bedre med en ettermarkedet eksosanlegg, er en ekstra mengde luft og drivstoff er nødvendig for å finne de mest effektive gevinster i kraft. Aksjen inntak /eksos oppsettet gir riktig mengde drivstoff-til-luft-forhold til makten sykkelen i sin grunnleggende form. Når du endrer inntak /eksos layout, er dette forholdet ut av balanse som forbedret eksos og inntak flyt også gir mer luft inn i motoren, skjev ut blandingen. Bytte restriktiv lager luftfilter med høy ytelse ettermarkedet filter lindrer en del av dette problemet og gir en bedre flyt av luft inn i systemet. Installasjon av en høy-ytelse forgasseren vil tillate deg å finjustere luft-til-drivstoff-forhold, fôring økt mengde drivstoff inn i luftstrømmen for å gi en rikere blanding og balansere ut systemet.


Clutch Oppgraderinger

Erstatte lager clutch med en racing clutch tar litt mer teknisk dyktighet, men har visse fordeler. Først, de er bygget til sterkere spesifikasjoner og tåler en høyere grad av misbruk. Sekund, er de fleste racing clutcher utformet for å engasjere seg ved høyere turtall, noe som gir deg en økt mengde av akselerasjon på streken. Ytelse clutcher er vanligvis satt til å engasjere seg mellom 1000 til 2500 rpm
Big Bore Kits

Big bore kits er designet for å gjøre en ting:. Øk forskyvning av motoren din . I utgangspunktet krever en stor bar kit du å demontere motor og erstatter stempel og sylinder med et større sett. 50cc pocket bikes kan endres med en stor bar kit til en full 70cc, øyeblikkelig transformere den lille motoren til noe litt større. Selvfølgelig kan installere en forestilling eksos, inntak og drivstoffsystemet styrke gevinster av en stor bar kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106482.html

Previous:
Next:

motorsykler