Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe en brukt Harley Davidson

Mange ryttere ville elske å eie en Harley Davidson motorsykkel. Dessverre , kan nye sykler koste kjøperne langt mer enn sine budsjetter tillatelse. For å spare penger , kan du velge å kjøpe en brukt Harley Davidson . Du må bare sørge for at Harley er i god form før du kjøper . Instruksjoner
en

Finn brukte Harley Davidson oppføringer. Ser på Harley Davidson hjemmeside og online rubrikkannonser for å se de brukte Harley sykler tilgjengelig i ditt område . Før du ser etter en sykkel , få en idé om dagens markedsverdier av Harleys .
2

Finn ut forbedringer gjort til sykkelen. Når du kjøper en ny Harley motorsykkel, de fleste av funksjonene er standard . En fordel med å kjøpe en brukt Harley sykkel er at tank, eksos, carb, og andre aspekter av motorsykkelen kan ha blitt oppgradert .
3

Undersøke utseendet på Harley Davidson motorsykkel. Se etter rust , bulker og riper for å avgjøre om prisforlangende er rettferdig.
4

Sjekk ut kjørelengde. Ideelt sett vil Harley har lav miles , så du vet det vil vare lenge .
5

Spørre om hvor Harley ble lagret . Hvis brukt sykkel ble garasjen holdt , kan du være trygg på at det ikke lide skade fra å bli stående utenfor i lengre perioder av gangen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106162.html

Previous:
Next:

motorsykler