Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Chopper Motor Bike

Chopper motorsykler, også kjent som mini-helikoptre, er mindre versjoner av Harley-Davidson-baserte helikoptre. Kommersielt tilgjengelige, mini-helikoptre vanligvis faller inn i to klasser, alvorlige og nyhet. Den alvorlige variasjon kan koste $ 2000 til $ 5000 (basert på nivået av raffinement) og har 50cc til 250cc motorer med opptil 20 hestekrefter. De er egnet for casual bruk på vei, ser ut som the real thing, og har kvalitet og håndverk av the real thing. Nyheten variasjon er tilgjengelig i $ 350 til $ 600-serien. Men sin lille størrelse, konstruksjon og lavt strømforbruk begrense dem til stort sett off-road bruk av unge ryttere. Hvis du har noen stubber å trekke, eller helt for mye tid til overs, og ønsker å gjøre 0 til 20 mph på et blunk, er dette din maskin. Du trenger
Tubular stål, ¾-tommers og 1-tommers diameter
1-by-¼-tommers tykke stål stripe
1-by-1 tommers stål vinkel
to-by-¼-tommers tykke stål stripe
6 1/2-horsepower horisontal aksel 4-takts motor
Sentrifugal sprocket clutch
Tannhjulene å gi ca 08:01-10:01 reduksjon i to etapper med nummer 35 og nummer 40 drivkjedet
to hjul med dekk
Styre
Saddle seat
Disc brake setter
Arc sveiser
Portable båndsag
Mechanics verktøy satt
Drill trykk
Grinder
Vise
Work benk (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Se på reelle helikoptre på veien eller på nettet. Begynne å skissere ideer til din egen. Velg farger for maling og design som vil tilby kontrast. Design tegninger av motoren montering og drivverk, bremser og gaffel /styre montering. (The drawing verktøy i MS Word kan være enormt nyttig hvis du ikke er en tegner. Med "formatering" dimensjonene på hver brikke, kan du få en god idé om hvordan den vil legge ut, både i skala og plassering. Prøv det! Du kan farge det for å se hvordan det vil se). Markere hver enkelt brikke i den endelige tegningen for den nøyaktige plasseringen og retningen den må møte når rammen er sveiset sammen.
2

Cut stålrør og andre stykker, holder dem i en skrustikke og bruker en bærbar båndsag. Fil eller slipe skarpe kanter glatt. Mark stykker med ikke-slettbare markør ifølge plassering kode. Planlegg å tegne hvert som de er kuttet og formet. Mark venstre /høyre /eller øvre eller nedre eller indre eller ytre. Dette trinnet er ekstremt viktig, som noen brikker vil ligne senere. Merking dem sparer nå timer med bortkastet tid senere. Måle og bore så mange av hullene må du bore i drill trykk, før bitene er sveiset sammen og du blir tvunget til å bruke en hånd drill.
3

Ta deg tid til pilk /klemme /spenne bitene før sveising. Mål forsamlinger og bruk torg liberalt. Den beste måten å få en rett sykkel er å sveise en rett sykkel. Tack stykker trygt på plass i minst tre steder først, og deretter gå rundt og fullføre hele sveisestrengen. Sveising ene siden helt tendens til først å trekke toppen av stykket langs sveisen, og skjøten vil være fortegnet. Chip noe sveise slagg hvis du bruker pinner, bruke wire i en høy hastighet hånd drill til buff sveis ren. Inspisere hver sveis nøye, dette er hvor styrken er. Kontinuerlig sjekk målinger og rettstilling eller retthet som hver brikke er lagt. Prøv å jobbe symmetrisk slik at rammer vil selv-rett som sveiser kult.
4

Finish ramme og test for stivhet. Legg kjøre linje komponenter, noe som gjør at drivverkskomponentene er stilt opp ved hjelp av en stor stål innramming kvadrat. Bygg justeringspunkter inn drivverket systemet ved hjelp av lange bolter, flere skiver og muttere, eller gjengede stenger, og strekkfisker. Installer bremseskiver på hjul, sørg for at hjullagrene er smurt, og montere hjul. Legg brems og throttle kabler. Begynn sykkel og prøvetur. Gjør mekaniske justeringer, for eksempel justeringer, kjetting spenning og kabel-justeringer for brems og gass.
5

Demonter sykkel, merking stykker og festene nøye. Ren og avfetting ramme, gaffel og alle komponenter som vil bli malt eller på annen måte ferdig. Sand og fylle der det er nødvendig. Dette er avgjørende for en profesjonell leter sluttprodukt. Ta deg tid her og ta hensyn til detaljer. Avfette og rengjøre alle flater med en tack klut. Spraymaling sykkel i henhold til etterbehandling ordningen. La det tørke helt, så gjør detalj etterbehandling. Monter sykkelen nøye. Rustfritt stål festene er vel verdt den ekstra kostnaden. Locktite 242 fungerer godt for å holde bolter stramt uten låseskiver. Ta deg tid til å justere hjul og drivverk nøye. Inspisere hvert ledd og hver bolt. Test sitte igjen og juster etter behov. Til slutt, sørg for at noen spesiell tar et bilde av deg, den stolte eier, sitter på den nye mini-chopper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106204.html

Previous:
Next:

motorsykler