Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan til polsk en R6 Frame

Er du lei av din R6 er rammen ser kjedelig og skitten? Vil du ha en fantastisk glans til følge dine glanset plast? Her er en enkel måte å fullt rense og polere en R6 ramme. Du trenger
Stålull
Lime rengjøringsmiddel (valgfritt)
Tannbørste (valgfritt)
Rags
Enhver form for dyp metall renere
Metal polish
Mikrofiber klut
Spray metall voks
Vis flere instruksjoner
en

Fjern all rust og oppbygging ved å skrubbe rammen med stålull. Gjør som fullføre en jobb som mulig, da dette vil i stor grad påvirke hvor mye glans du kan få ut av rammen.
2 p Hvis det er noen rust eller oppbygging i sprekker som du ikke kan få til med stålull, deretter bruke en lime rengjøringsmiddel til slutten av en tannbørste og skrubb dypt. Denne prosessen kan ta ganske mye press.
3

Rydd opp all rust og rester partikler. For å gjøre dette, bruk en fille fuktet med noen form for dyp renere. Begynn med midten av rammen og jobbe deg til sidene for den enkleste komplett jobb.
4

Påfør et lag med metall polish med en microfiber klut. Påfør polish sjenerøst, som metall av rammen er veldig porøs og kan absorbere en god mengde. Arbeidet vei fra den ene ende av rammen til en annen for å holde laget være så jevn som mulig. Gni metall før alle rester fra den polske forsvinner.
5

Når polish er helt tørket og dynket i, påføre et lag med spray voks på rammen. Igjen, jobbe deg fra den ene enden av rammen til den andre. Spray voks på små deler av rammen, arbeide voksen inn med en ren klut, og deretter fortsette videre til neste del.
6

Etter at du er ferdig med voksingen, gi rammen en endelig gni- ned med en ren og litt fuktig fille. Dette vil bringe ut det beste av det glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106205.html

Previous:
Next:

motorsykler