Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere Bike gasskabler

Justere motorsykkel throttle kabler kan gjøres i komforten av din egen garasje i en relativt kort tidsperiode, så lenge du vet litt om deg sykkel og du har de riktige verktøyene. Du trenger
Nøkler
Cable lube
Vis flere instruksjoner
en

Bruk skiftenøkler å løsne justeringsskruene på kablene ved å skru dem helt tilbake . Løsne bytte bolig og ta det av eller åpne den opp. Ta kabelen glidemiddel, som er tilgjengelig på alle motorsykkel produsenter eller ettermarkedet butikker, og sett den inn i kabelen, klemme noen dråper i. Dette bør gjøres i front, idol og throttle kabler.
2 < p> Re-feste bytte bolig og åpne throttle opp hele veien. For å gjøre dette, først, ta sykkelen av heisen og bruke stativ for å sikre det. Begynn med gassvaieren nærmest gasstanken og juster den ut til sommerfuglen på manifold din er helt i vater.
3

Slå styret helt til venstre og sveiv gassen helt åpen, så la det gå. Det svinger tilbake og gjøre en snapping lyd. Gjenta denne fremgangsmåten ved hjelp av styret helt til høyre, og deretter med dem sentrert. Hvis den ikke sprette tilbake, når som helst, løsne på gassen og prøv igjen.
4

Test sykkelen gass for å sikre at den fungerer i garasjen før du tar sykkelen inn i trafikk eller på en racerbane. Dette vil tillate deg å gjøre flere justeringer trygt hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106132.html

Previous:
Next:

motorsykler