Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Definisjon av en Motorisert Bike

En motorisert sykkel er en sykkel drevet av en liten gass eller elektrisk motor. Motoriserte sykler ble oppfunnet i Europa på slutten av det 19. århundre, og har vært populær i Europa siden den gang. De er enkle å vedlikeholde, billig i drift, tilpasningsdyktig til forskjellige drivstoff eller bruker og er drivstoffgjerrig. Syklene har vært attraktiv for miljøvernere siden midten av 1980-tallet, med framveksten av det moderne elektrisk motor. Misforståelse

En motorisert sykkel --- ikke en motorsykkel --- er en sykkel med en motor festet til den. Det er fortsatt en sykkel, men det er maskin-drevet i stedet drives av en person syklet. Selv om de tidligste motorsykler ble motoriserte sykler, sanne motorsykler utviklet seg separat og ikke erstatte motoriserte sykler. Faktisk, motoriserte sykler er fortsatt i bruk i dag, og er også kjent som motor-assistert eller elektrisk sykler.
Historie

De første motoriserte sykler ble bygd i Tyskland i 1886, da en forbrenningsmotor var festet til en sykkel. Syklene stadig vunnet popularitet i Europa, spesielt etter verdenskrigene når ressursene var knappe og veier ble ofte skadet. I 1939 ble Whizzer sykkel motor innført og ble en av de mest gjenkjennelige og vellykket motoriserte sykler. Den engelske Trojan Minimotor og den franske VeloSole X var populære 10 år senere. Ved 1970-tallet, ble Sears selge Bike Bug motor og motorisert sykler hadde blitt flere leker enn transport, spesielt i USA. Den sveitsiske begynte å utvikle elektriske motorer for sykler i 1985 som svar på energi bekymringer, en trend som fortsetter i dag.

Typer
p Det er tre hovedtyper av motoriserte sykler, definert av den type motor som brukes. En to-takts forbrenningsmotor, en fire-takts forbrenningsmotor eller en elektrisk motor kan benyttes for å drive en sykkel motorisert. Sykler kan også drives med motorer reddet fra el-verktøy, for eksempel en motorsag, men dette er best overlatt til erfarne mekanikere.
Fordeler

Motoriserte sykler er enkelt å bygge og vedlikeholde, slik at de sørger for transport selv når ressursene er knappe. En fire-takts motor kan gjennomsnittlig 125 mpg, noe som gjør motoriserte sykler ekstremt drivstoff effektiv og billig i drift. Elektriske motorer er også ekstremt effektive, og gjør svært lite støy når du kjører. Den viktigste fordelen av en motorisert sykkel, kan imidlertid være dens tilpasningsevne til nye motorer, drivstoff, konfigurasjoner, tjene generasjoner av motoriserte sykkel fans.
Hensyn

Motorisert Syklene er ikke underlagt de samme trafikkreglene som motoriserte kjøretøy, slik at en lisens er ikke nødvendig. Imidlertid kan føderale loven sier at motoren kan ikke være større enn 50 cc, og sykkelen ikke overgå 20 mph. Som med manuelle sykler, bør en hjelm alltid bli brukt, så vel som beskyttende klær og passende reflekterende eller tent sikkerhetsutstyr. Dersom barn får lov å ri en motorisert sykkel, bør de overvåkes nøye hele tiden. Motoriserte sykler ble utformet som transport, ikke leketøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106345.html

Previous:
Next:

motorsykler