Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Motorcycle Informasjon

Honda. Svært få mennesker i det moderne samfunn er kjent med navnet. I dag har Honda gitt samfunn alt fra biler, lastebiler, generatorer og motorsykler. Men av alle disse, er det motorsykkelen som bygde rammene for Hondas suksess og drevet den lille japanske produsenten til et globalt fenomen. Historie

Honda Motor Company, grunnlagt i 1948 av mekaniker og oppfinner, Soichiro Honda, var tenkt å skape økonomisk og pålitelig transport som Japan var utvinne fra kjølvannet av andre verdenskrig. Inspirert av en generator motor i besittelse av en venn, besto Hondas motorsykler stort sett av to-takts motoriserte sykler. Men, i 1949, produserte Honda sin første ekte motorsykkel, "Dream D-Type" drevet av en tre-hestekrefter, 98cc motor. Mr. Honda søkt å bryte ut av det japanske markedet, og den 11. juni 1959, etablerte "American Honda Motor Company" i Los Angeles, California. American Honda begynte å selge noen av sine mest minneverdige motorsykler, the Dream og Super Cub, innen september 1959.
Du Møt de hyggeligste menneskene på en Honda

amerikansk Honda importert flere av sine modeller fra Japan til USA midt hard konkurranse fra Harley-Davidson, Triumph og BSA. Men, innen utgangen av 1959, var amerikansk Honda på randen av konkurs. Totalt ble det solgt nærmere 1700 enheter over sine 15 forhandlere over hele landet. Interessant nok, hadde Honda bli verdens mest suksessrike produsent av motorsykler i samme år, solgte over 500 000 modeller over hele verden. American Honda måtte gjøre en endring i måten det gjorde ting. Og i 1962, revolusjonerte Honda måten folk så på motorsyklister når det lansert en av de mest kjente reklamekampanjer ever.A langt gråte fra tidens opprørske motorsykkel riding hooligan stereotypi. "Du møter de hyggeligste menneskene på en Honda" annonser mettet markedet, som skildrer business menn og smilende jenter sykle rundt på sine hyggelige, ikke-truende motorsykler. Den amerikanske Honda utstillingsvinduet fremmet dette bildet, ved å være ryddig og innbydende, dets ansatte var clean-cut og tilbød den høyeste grad av service.
De første syklene
< p> Hondas første motorsykler som selges i USA ble den C100 Super Cub og C77 Drømmen 305. Produsert i 1958, var det Super Cub en 49cc 4-takts motorsykkel og regnes som den mest solgte motorsykkel modell noensinne, med mer enn 60 millioner solgte enheter på verdensbasis. Trinnet-through presset stålramme tillatt for enkel montering og demontering, samt å være egnet for kvinner å sitte i mer moderate times.The Drømmen 305 lyktes Super Cub, med en 305cc tvilling sylinder og en rekke tilbehør designet for å vise frem allsidighet av modellen. Frontruter, bagasjehyller og saddlebags, samt en toppfart nær 100 mph, tillot drøm å bli brukt som en touring motorsykkel hvis desired.The drøm ble produsert frem til 1969, blir erstattet av større og mer dyktige modeller. Honda fortsetter å produsere Super Cub i dag, først og fremst for det asiatiske markedet.
CB750
p Som Honda popularitet vokste over hele verden, behovet for større, mer avanserte modeller vokste også. Honda erstattet sin opprinnelige flåten med CB-serien, men snudde motorsykkel verden på øret sitt når det avduket CB750 i 1969. Med en 749cc luftkjølt inline-fire-sylindret motor, ble 750 spesifikt rettet mot det amerikanske markedet etter at Honda møtt med amerikanske forhandlere og så muligheten for en større sykkel. Hyllet som "den mest avanserte serieproduserte sykkel noensinne" av "Cycle Magazine" og rangering tredje som en av de 10 største motorsykler gjennom tidene ved Discovery Channel, CB750 også innførte begrepet "super sykkel."


Honda og Racing

Siden begynnelsen, har Honda alltid vært inngrodd med racing ånd. I 1959, Mr. Honda provisjon et team på fire 125cc rase sykler, under ledelse av Kiyoshi Kawashima, til Isle of Man TT. Honda Team, den første japanske inntreden i World GP, hevdet den 6., 7., 8. og 11. plass i 125cc lett klasse og Manufacturers 'Team Award. Styrket av deres suksess i sin jomfrutur løp mot stablet odds, konkurrerte Honda i full serie følgende year.Honda hentet hjem flere seire, med Tom Phillis tar første plass på 1961 spanske Grand Prix og Mike Hailwood er Isle of Man TT seier i 1962 . Av 1967, hevdet Honda VM-tittelen i hver klasse (50, 125, 250, 350 og 500cc). Siden den gang har flere vinnere ridd Hondas til podiet, fra Freddie Spencer og Mick Doohan, til Valentino Rossi. Hondas jakten på fortreffelighet strekker seg fra MotoGP sporet til pirat racer.
Honda dag

Honda fortsetter å produsere et bredt spekter av motorsykler, fylle behovene i off -road rider, den harde kanter sport biker og cruiser segmentet. Hondas race-avledet teknologiske nyvinninger, som for eksempel Unit-Pro Link suspensjon, er tydelig på gaten pågående produksjon sykler og tilbyr en grad av raffinement og presisjon som har bygget Honda omdømme. Det er ikke rart at Honda har blitt et kjent navn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106410.html

Previous:
Next:

motorsykler