Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Riktig Patch oppsett for en Leather Biker Vest

Hvis du sitte på en motorsykkel, må du ha en skinn vest for slitasje. Vesten vil ikke bare beskytte deg mot veien rusk, steiner og bugs, vil det være som en umiddelbar innføring i dem du møter, av flekker på det. Flekkene vil fortelle andre hva organisasjoner du er tilknyttet, folk du kjenner og hvor du har vært. Riktig patch layout, for det meste, er en smakssak. Klubb og Organisasjon Patches
p Hvis du er medlem av en MC-klubben eller organisasjonen, vil du ha en stor lapp med klubben eller organisasjonen navn og logo på den. Denne oppdateringen skal være sentrert på baksiden av skinn vest. Legg plasteret på vesten og sentrer det rett under skulderbladene.
P Hvis din klubb eller organisasjon problemstillinger små flekker på årsbasis som kunngjøre hvor lenge du har vært medlem, disse må ordnes nær din tilknytning patch. Disse er vanligvis små rektangel patcher som rett og slett har året på dem. Kontroller at du har god plass til å fortsette å legge disse hvis du har tenkt å være et langvarig medlem.
Navn eller tittel Patches
p Hvis du vil at ditt navn eller kallenavn gjort om til en patch til slitasje på skinn vest, bør den plasseres på venstre side foran på skinn vest, rett over hjertet. Dette vil være det første stedet andre syklister vil se å se hva du heter. Hvis du holder et kontor i din klubb eller organisasjon, riktig sted å sette det patch er rett under navnet ditt.
Memorial Patches

Mye av lag og foreninger tilbyr minnesmerke oppdateringer for avdøde medlemmer. Det er ingen skikkelig layout for disse lappene. Det er et spørsmål om personlige preferanser med hensyn til hvor du plasserer disse. Noen syklister vil starte en rad langs bunnen av vesten sin og legge til raden når en annen patch er nødvendig. Andre syklister velger å spre flekker rundt på vesten sin.
Begivenhet eller Travel Patches

En skinn vest kan bli en fargerik veikart til steder du har vært eller hendelser du har deltatt på. Alle motorsykkel hendelser har leverandører som selger flekker av noe slag du ønsker. De fleste hendelsene selge sitt eget arrangement patch slik at syklister kan annonsere arrangementet for dem ved å bruke plasteret på vesten sin.

Disse flekkene har ingen riktig plassering heller. Du kan ha dem sydd på på noen måte du liker, eller i en hvilken som helst plass igjen på vesten din. Noen biker hendelser har leverandører som ikke bare selger patcher, de også sy dem på for deg akkurat der.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106409.html

Previous:
Next:

motorsykler