Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Installere blinklys på en motorsykkel

Turn signaler er en av de mange komponenter som kreves av mange statlige kjøretøy koder, og andre sjåfører stole på dem til å identifisere dine intensjoner på veien. Riktig plassering av blinklys er viktig for din sikkerhet. Andre bilister kan ikke reagere på en skjulte blinklyset i tid, og tvinger deg inn i en farlig og muligens dødelig, knipe. Enten du er ute etter å effektivisere utseendet på sykkelen eller konvertere en off-road sykkel for street plikt, ta deg tid til å vurdere din tur signal synlighet. Front blinklys

En av de vanligste uttalelser fra bilførere som er involvert i motorsykkel-relaterte ulykker er at de aldri har sett motorsykkelen. Vanligvis registrere deg som litt mer enn en liten blip på radaren til de fleste passasjer kjøretøy operatører, motorsykler er praktisk talt usynlig på veien, på grunn av det meste til sin lille størrelse. Dine fremtidsrettet montert blinklys er designet for å advare møtende biler av dine intensjoner, og er vanligvis montert et sted nær frontlys. Velg et innfestningspunkt en kort avstand under eller bort fra frontlys for å hjelpe ryttere skille mellom lyskasteren og signalene. Alternativt ettermarkedet speil med integrerte blinklys er tilgjengelig for mange motorsykkel modeller. Disse speilene /signaler arbeide for å effektivisere utseendet på sykkelen og plasserer blinklys på en synlig og tydelig posisjon. De fungerer best når parret med din lager oppsett, men kan brukes alene hvis ønskelig.
Bak blinklys

bak blinklys er vanligvis montert på bakskjermen eller ramme av motorsykkelen. Hvis du monterer blinklys på en off-road sykkel, må du kanskje kjøpe eller dikte parentes å feste signaler til rammen. Velg et solid fundament på rammen eller fender å minimere muligheten for vibrasjon-indusert skade. Sport motorsykler kan ha nytte av installasjon av en fender eliminator kit, som forbedrer utseendet på sykkelen ved å fjerne den klumpete fender stykke samtidig la blinklys i et godt synlig sted.
Integrert baklykter

Innenfor de siste årene, har mange ettermarkedet produsenter har produsert erstatning halen lys samlinger med integrert blinklys system. Tilgjengelig for cruisers og sport sykler, disse pakkene optimal opplevelse av motorsykkelens bakenden ved å la eieren å fjerne lager bakre blinklys. De største ulempene til disse typer lys er litt mer komplisert installasjon og litt redusert sikt. Vennligst sjekk med lokale lover hvis du vurderer en integrert baklys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106524.html

Previous:
Next:

motorsykler