Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Prosedyrer for endring Harley Oil

Brølet av en Harley-Davidson-motoren er musikk i ørene for MC-entusiaster over hele verden, og, for mange, er det en drøm som går i oppfyllelse når de endelig får mulighet til å kjøpe en av disse motorsykler. Likevel, når det gjelder tid til å gjøre rutinemessig vedlikehold som oljeskift, er noen ryttere igjen klør seg i hodet. Med en kort forståelse av de verktøyene du trenger og hva du skal se etter, vil du bli oljeskift på Hog din på et blunk. Verktøy og deler

Rådfør deg med brukerhåndboken for å finne hva slags filter du trenger samt den foreslåtte vekt og mengde - vanligvis fem liter - av motorsykkelen olje du skal sette inn inn i motoren på at oljen. Disse delene er trolig tilgjengelig hos din lokale Harley-Davidson forhandler samt andre motorsykkel-vennlige deler butikker. Du trenger også et filter skiftenøkkel, som ikke trenger å være en Harley-Davidson merke, men en som passer filteret godt, og en trakt for å erstatte oljen. I tillegg må du ha en lav profil badekar eller panne for å hente den gamle oljen i, sammen med en socket og skiftenøkkel.

Ifølge "Baggers" magazine, trenger du ikke en motorsykkel stand, selv om mange ryttere foreslå en for enkel tilgang.
Tømming av olje

Start motoren på din Harley-Davidson og ta det for en 10 minutters tur. Dette vil varme opp oljen og la det renne jevnt. Stans motoren, plasserer olje-hente karet under tappepluggen - vanligvis plassert ved enden av dreneringsslangen i bunnen av motoren. Fjern lokket til oljetanken, som vil la oljen renne godt, og fjern deretter oljepluggen med socket og skiftenøkkel. La oljen renne ned i karet til det ikke lenger drypper fra slangen. Bytt ut oljepluggen, men tar seg ikke over stramme

Fjern oljefilteret -. Vanligvis plassert ved shift linkage - med filter skiftenøkkel. Kast olje og filter på riktig måte.
Erstatte den gamle Oil

Dab fingeren i den nye olje og smøre rundt slutten av filter som vil koble til motoren. Trekk til filteret på plass for hånd. Ved hjelp av en trakt, helle liter olje i oljetanken. Sett på lokket. Start motoren for å sykle den nye oljen og for å fullføre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106392.html

Previous:
Next:

motorsykler