Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Motorsykkel Hånd Grips

Fjerne håndtak fra motorsykkelen skal være ganske enkel, med mindre de er limt på. Da er det en smule vanskeligere, men ikke for mye. Det er mange grunner til at en ønsker å ta av gamle motorsykkel fatt, så vet hvordan er viktig. Følg noen enkle triks og du vil være i stand til å ta de gamle håndtakene av uten å klippe dem, slik at de kan brukes på nytt i fremtiden. Du trenger
skrutrekker
Windex
Vis flere instruksjoner
Fjern Motorsykkel Hånd Grips
en

Fjern Torx-skruer fra toppen og bunnen av bytter bolig på håndtaket bar.
2

Trekk de to husene fra hverandre. Hvis du har ledninger kjører gjennom sprinklene, vær forsiktig så du ikke skader ledningene separasjonsdynamikk dine hus.
3

Velg en skrutrekker med en tynn kniv, en som er minst like lang som motorsykkelen hånd grep. Sett bladet på skrutrekkeren under slutten av gummigrep. Wiggle skrutrekkeren frem og tilbake.
4

Spray Windex inne grepet åpning og fortsette å vrikke bladet. Som du vrikker og roter bladet, mellom baren og grep, vil grepet fortsette å løsne sitt grep om baren. Fortsett sprøyting Windex før du har satt bladet inn så langt det går, og før du har rotert bladet helt rundt baren.
5

Grip gummi motorsykkel grep tett og begynner å roter det på styret. Etter noen gode vendinger, bør grep gli rett utenfor baren. Med litt utholdenhet og tålmodighet, bør motorsykkelen hånd grep kommer av styret uskadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106196.html

Previous:
Next:

motorsykler