Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Stock Harley Bafler

Når folk flest tenker på Harley-Davidson motorsykler, er det første de husker den dype, ofte høyt eksos notere en stor cruising sykkel. Den høyt eksos har blitt et fast innslag i motorsykkel kultur fordi den fungerer som et sikkerhetsnett buffer. Et høyt sykkel sikrer at sjåfører og andre ryttere vet du er rundt, forebygge ulykker som selv lager horn på de fleste motorsykler ikke ville hjelpe. Gjør sykkelen høyere og tryggere ved å fjerne aksjen Baffles hjemme. Du trenger
Bike lift (valgfritt)
Basic verktøysett
håndholdt drill
Drill forlengelse
3/8-inch metall borekronen
Vise
gummihammer
Vis flere instruksjoner
en

Sett din motorsykkel på sitt stativ eller senter stativ slik at den ikke vil falle over eller tippe mens du arbeider. Hvis du har en motorsykkel heis, sette Harley på heisen for å få tilgang til de nødvendige bolter lettere.
2

Undersøke hvordan eksosrørene er festet til motorsykkelen din ved å konsultere bruksanvisningen. De fleste sykler vil ha to mutrene som holder hvert rør på sylinderen og mounts som holder eksosen på rammen.
3

Fjern boltene som holder eksos til motorsykkelen ved hjelp av en stikkontakt eller kombinasjon skiftenøkkel. Separer hele eksos fra sykkelen for å unngå boring nær viktige kjører deler.
4

Klem avtrekk i en skrustikke. Dekk skrustikke i filler eller håndklær for å beskytte krom overflate av rørene. Fest en 3/4-inch metall borekronen til din håndholdte drill og bore gjennom de to første baffles inne i tuppen av eksos.
5

eksosrørene ut av skrustikke. Pek på slutten av lyddempere med en gummihammer for å banke ut eventuelle gjenværende biter av baffel.
6

Sett eksos på sykkelen ved hjelp av festene fjernet tidligere. Se i bruksanvisningen for dreiemoment spesifikasjoner. Vær forsiktig så du ikke over-stramme veivhuset eksos festeboltene som de er dyre og vanskelige å erstatte.
7

Start sykkel og lytt etter forskjell i tonen. Hvis alt går bra, skal motorsykkelen høres høyere og fyldigere, spesielt når ruset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106112.html

Previous:
Next:

motorsykler