Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor ofte endre en motorsykkel dekk

I motsetning til en fire-hjuls kjøretøy, motorsykler bare kontakte gaten overflaten på to hjul, så det er viktig dekkene vedlikeholdes og skiftes når de viser alvorlige tegn på slitasje. Her er de alvorlige tegn på slitasje som kan bedre hjelpe deg å vite nøyaktig når du skal endre dekkene og unngå en rotete utblåsning. Slitasjeindikatoren

Finn slitasje bar på dekket ditt. Det er en horisontal bar som går på tvers av dekket og er like dyp som den dypeste sporet i slitebanen. Innenfor dette bar er en brak som kommer opp ca 2 cm lavere enn overflaten av dekket, men tre centimeter over den dype delen av sporet. Ta hensyn til slitasje indikator når overflaten av dekket slites ned til det punktet det er på nivå med denne bump, er det på tide å skifte dekk. Ikke vent til du rir på ballen av dekket ditt.
Kopping

Se opp for dekk kopping, som er utgangspunktet når dekket danner ujevne baller gjennom hele overflate på grunn av lavt lufttrykk i dekket. I gjennomsnitt, skal lufttrykket i motorsykkeldekk ikke være lavere enn 20 psi, ta kontakt med håndboken for å være sikker
Cracking

Pay oppmerksomhet. til sideveggene på dekkene. Når du ser sprekker i sideveggene, selv om det ikke er noen annen merkbar skade hvor som helst på slitebanen på dekket, er du fortsatt i fare for en utblåsning.
Cold Tares

Unngå akselererer for raskt på sykkelen før dekkene er varme. Dette kan føre til kalde ugresset i dekket, der deler av slitebanen er bare dratt av og forkastet av sykkelen. Dette reduserer levetiden på dekket fra 3500 miles for den gjennomsnittlige motorsykkel dekk, noen ganger så lavt som 1000 miles.
Mil

Hold styr på miles du legger på dekkene. Dekk som er utformet for racing sykler kan vare så lenge som 7500 miles, men i gjennomsnitt, trenger du ikke ønsker å gå lenger enn 3000 miles uten å endre dine dekk.
Riding på Cord

Umiddelbart endre dine dekk hvis du oppdager at du rir på ledningen av dekket. Dette er verre enn bare ridning på ballen av en utslitt ned dekk. Når metall ledninger som holder dekket sammen er synlig for det menneskelige øye, er dekk bokstavelig talt en dårlig bump unna en rotete utblåsning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106390.html

Previous:
Next:

motorsykler